Aloitin eilen the virallisen jouluemännöinnin!

Aika näyttävästi aloitinkin. Tai ainakin kuuluvasti. Kas kun minähän en koskaan voi tyytyä vaan tavalliseen siivoamiseen, vaan mun pitää aina myös alkaa purkamaan ja uudelleenkokoamaan Lundioita, kiertää hyllyjen ja tikkaiden kanssa pari kunniakierrosta pitkin periferiaa ja järjestää aivan saakelinmoinen kaaos jokapaikkaan..

Niin myös eilen. Seurauksena: sellainen suunnikkaanmuotoinen tietokonepöytä, jolla oli yhteinen jalka- sellainen kromiputki- kapean työpöydän kanssa, romahti pam poks däks pitkin lattiaa. Ja tietty myös kaikki pöytien päällä ollut irtaimisto.

Voi sitä pauketta, roimetta ja räminää! Huvittavinta on ehkä se, tietokone se vaan pöhisi ihan ennallaan, vaikka oli nurinniskoin lattialla, näyttö ihan pirteenä pihisi, vaikkei millään virkistystaajuudella ollutkaan eikä mikään hajonnut. Paitsi työvalon hehkulamppu.Haha. Aikalainen kaaos on nyt siellä, kun aloitin siivoomisen. Huoh kanssani!

Meen tänään pikkujouluilemaan. Sen kunniaksi holautin aamulla piilarit viemäriin. Voi että oon tehokas !

Levoton olotila, hervoton hihittely päällä ja sellasta. Jos en saa tietsikkaa uudelleenasennettua siivouksen alla olevassa työhuoneessani, niin palaan tonteille vasta maanantaina.

Kivaa viikonloppua kaikille :)