Jumalauta mullahan loppuu loma ihan just, enkä oo vielä ehtinyt kertaakaan potea esim. lomastressiä, krapulaa, morkkista enkä oikein mitään muutakaan. Ihan hyvä loma siis ollut.

Hassua, että minulle loma= kesä. Kun loma loppuu, loppuu ikäänkuin kesäkin, vaikka niinkuin eräs raivostuttava suomirallikin sanoo: vielä on kesää .. jne. Jääkööt nyt lausumatta loppupätkä, koska pelkään pahoin että jo tuostakin monen pollajukepoksi aloittaa taas sen saman saakutillisen humpan.. Sori kaikille sori.

Josta tuli mieleen, että nyt kun lähentelen tässä kohta keski-ikää niin tokihan toimenkuvaani kuului katsella myös jotain iskelmä-finlandia ohjelmaa tuossa joku päivä sitten. Siinä esiintyi tämä Lindholmin Olli, joka on siis tästä Yöstä..

Siis tuota... Eihän toki kaikki voi olla mestareita kaikessa, eikä tarvikaan, eikä olekaan eikä.. mutta jos jätkä on esiintynyt laulajana montakymmentä vuotta ja se kuulostaa edelleenkin epävireisen vapputorven ja venähtäneen c-kasettinauhan vouvaavan äänen sekoitukselta, niin johan tässä rupee rauhallisempaakin mummoa sapettamaan moinen. Ja samassa ohjelmassa esiintyi toinen pahakas- tämä Neumannin Pera. Hänen äänessään taas yhdistyy äänenmurrosta potevan lampaan ja vaatekomeroon piilotetun laivan sumutorven tärykalvoja runteleva koktaili.. Niin että rauhallista mummoa sapetti tässä kohden vielä lisempää ja siinä sitten tuli mieleen, että onkohan Pori tuottanut koskaan mitään muuta hyvää kuin yhen Ullan? Joka on työkaverini.

No mutta ei mun tässä pitänyt äityä ketään haukkumaan.

Anoppi leikattiin viime pe. Käytiin kattomassa sitä lauantaina ja maanantaina. Sekaisinhan se oli kuin seinäkello, mutta toivottavasti osa sekavuudesta johtui esim. kipulääkityksestä. Leikkaus oli kuitenkin mennyt ihan hyvin, ja se tietenkin on hyvä asia se.

Koska olen vielä vähän tälläinen puolihulttio lomaheinä, en kirjoita enempää ja edellisistä kommenteistakin kiitän tässä ihan näin kollektiivisesti.

Aion hankkia mun omaan pikku digipokkariin kaikki puuttuvat vermeet, ja alan kuulkaa ihan tosissani loman jälkeen kirjoittamaan tänne- kuvien kera. Sellaisten rajujen pornokuvien tietty.

Moro kaikille, paitsi Maukka Perusjätkälle O/