Edit 3. Nyt tämä rojekti on edennyt toiselle levelille. Eli eka kerros on siivottu. Ja huoneitahan oli monia :D Kyl kyl. Nyt sit viel tää toinen kerros. Aion kyllä lintsata ja keskittyä olennaiseen.
Ai niin Elmisetä soitti. Pitää laittaa sauna päälle klo 23. Toivottavasti muistan .

Edit 2. No niin. Ryypiskelevä siivoojanne täällä taas.
Nyt on taas kaksi huonetta setvitty ja myös se, mikä lasketaan huoneeksi. Armoton asiantuntijaraatimme päätti, että kaikki sellaiset tilat, jossa mahtuu nussimahan, on huoneita! Joten sellainen neliö, joka sijaitsee pihaoven edessä, eikä oikeesti oo mikään, on ainakin tänään huone!  Ja todettakoot nyt tässä, että vinho tekee tehtävänsä, kielenkäyttöni on vähän nyt tollasta. Ja todettakoot myös se, että asiantuntijaraati koostui minusta ja _aikuisesta_ homobloggaajasta! Niin! (homolapsen äitinä minnuu veetuttaa kun homoa käytetään haukkumasanana, niin siksipä minä käytän sitä kehumasanana, seksuaalisesta suuntauksesta viis!).
Tää on hei kivvaa. Joskin aikaavievää. Tietenkin tämä menisi paljon nopeammin jos a) ei tulisi vähän väliä tänne rapoomaan ja kyselemään huoneen määritelmää homokaverilta ja b) jos ei tulisi tarvetta niin usein tupakoinninpolttoon ja c) jos ei tulisi niin usein tarvetta juoruta esim. vävyn kanssa.
Hitsi, tätä menoa siivoon teinienkin huoneet, vaikka oon päättänyt että ite saavat hoitaa läävänsä.
Mutta nyt on siis juotu tuulikaappi, keittiö, olkkari ja neliö joka ei ole mikään, paitsi tänään. Jeh. Ja siivottu toki kans.
Ps. lasketaanko piha huoneeksi ?

Edit 1. Tuulikaappi (pienempi kuin hiirenpillu) ja keittiö on siivottu, eli toinen vinholasi menossa. Aijaijai tää oli kuulkaa vuosimiljoonan paras idis, vaikka ite sanonkin. Nähkääs, oikein odotan uusien huoneiden kimppuun käymistä.. kjeh.
Nyt ette sit naura. Tai no.. naurakaa vaan. Koska kun en halua humaloitua ihan ekan hiirenpimpin aikana, ja koska viinapääni on edesmenneen sorviviikon jäljiltä hatara kuin mummo kendo-ottelussa, niin blandaan valkkarin.. vihreellä smurffilimulla.
Älkääkä nyt vaan sanoko, että tää on alkoholin väärinkäyttöä :D

Raporttia seuraa.. Moi !

Sorvaamossa kai hokattiin, että tämä oli aika rankka viikko- muillekin kuin mulle siis.

Niinpä yksi täti järkkäsi pienimuotoisen skumppatarjoilun siinä työpäivän lopun päätteeksi. Ja siitä se ajatus sitten lähti. Jo yksi pieni lasillinen neuvoa-antavaa siis antoi neuvoa!

Ja tämä ajatus on nyt sitten tämä: siivoan tämän hirveän läävän tänään. Siinä ei lie mitään uutta. Mutta hähä, aion yhdistää hyödyn ja huvin, kivan ja ällön asian, paskan ja mukavan, rasittavan ja rentouttavan..

Täten aion palkita itseni jokaisen siivotun huoneen jälkeen lasillisella vinhoa. Ja hei, kun oikein laskee, niin huoneitahan on! Saattaa loppukoti siivoutua kontaten.

Jos haluatte, raportoin sitten että miten tämä tuskaton ihmiskoe sujui.

Moi !