Oon selkeästi liikaa haukkunut täällä kaikkea mikä liikkuu, koskapa kostoksi heräsin aamulla siihen, että nyt vuorostaan minulla oli kurkussa raastin poikittain ja nenässä tuketta.

Mutta hah, mikäs pahan tappaisi, saati sairastuttaisi- kahvilla liukeni raastimet ja tukkeet! Olo on kuin hevosella- terveellä sellaisella.

Sedän ja minun aivoliitto tuli tänään täysi-ikäiseksi. Nyt meidän liitto pääsee laillisesti baariinkin sitten. Hulluinta tässä on se, että en oo ihan satavarma, että onko tänään se päivä, vai vasta huomenna... mutta täysi-ikäisyydestä oon varma!

Vähänkö siis hei kartseeta. Esikoinen tuli täysi-ikäiseksi jo aikoja sitten ja toka lapsikin kesällä. Moraalitonta! Mihin tämä maailma on ollut menossa jo vuodesta 88?

Lähden kuopuksen kans kohta optikolle. Voi olla, että se saa rillit, koska on perinyt _kaikki_ huonot puolet mitä minulta voi periä, eli miinusnäön, lapsuusiän migreenin ja huonon matikkapään. On niitä huonoja puolia minussa enemmänkin, mutta en kerro niitä! Varmaan sille tulee kohta suonikohjutkin! Vähän reilu kymmenvuotiaana! Lapsipolo!

Kivaa keskiviikkoa :)