Hei taas pitkästä aikaa, arvon nettipäiväkirjani lukijat täällä netissä, internetissä.

En ole pitkään aikaan täyttänyt nettipäiväkirjaani, koska kaikki aikani on mennyt hulluiluun. Teidän ei, nettipäiväkirjani lukijat, pidä luuleman, että hulluilu olisi samanlaista toimintaa kuin hulluttelu. Ehei, hulluilu saattaa paikoin olla yhtä kaukana hulluttelusta kuin se on kaukana viisastelustakin.

Olen nimittäin näjetsen a) sorvannut hulluna. Ja olisinkin esim. hulluna lajitellut klemmareita, niin kaikkihan ois ihanasti, mutta ei- olen harjoittanut mm. ankaraa excelöintiä, joka on suoraan sanottuna suurin piirtein kauheaa.

Sanontahan kuuluu, että laiska töitään luettelee (minähän en sitä siis tässä tee, kunhan vaan kerron mitä kaikkea hulluilu pitää sisällään) niin voin sanoa, että tämä sorvaamo on oikea laiskuuden äiti! Täällä luetellaan kaikki! Olen esim. ekselöinyt viime vuoden tilastostatistiikkaa näin: Viime vuonna elvytettiin X- kertaa Anne-nukkea, viime vuonna elvytettiin X- kertaa Anne-ihmistä, viime vuonna elvytettiin X- kertaa jonkun muun nimistä ihmistä, viime vuonna… äh. No mutta kuitenkin. Lisäksi kävin työmatkalla Porissa, jossa olin yhden yön. Merkittävän tästä matkasta teki se, että jouduin tämän vuoksi heräämään klo 4.00 aamulla! Omg!

b) olen myös jonkun verran bilettänyt hulluna. Mutta kuitenkin hyvin vähän, enkä viikonloppuna ollenkaan! Biletin viikolla mm. kymmenen irlantilaisen miehen kanssa, jotka olivatkin ehkä skotlantilaisia. He olivat helikopterimiehiä, olivat tulleet Poriin helikopterilla, mutta sitten kuulin kyllä myös että he ovat kenkämyyjiä ja olivat tulleet Poriin jollain muulla kuin helikopterilla. Oli miten oli, kivaa oli. Moi vaan te kaikki blogiani lukevat irlantilaiset tai skotlantilaiset helikopterimiehet tai kenkämyyjät! (minusta tuntuu että te ymmärrätte kirjoitettua suomen kieltä paremmin kuin minä ymmärsin puhumaanne murteellista englantia).

c) hulluinta hulluilua on ollut domino-toimintani. Tällä ei nyt ole mitään tekemistä domino-keksien, saati sitten dominopelin kanssa sen varsinaisessa muodossa. En ole myöskään dominoinut ketään enkä mitään. Kyse on nk. domino-efektistä, josta olen jo osittain kertonutkin.

Eli siis kun meillä kotona se yksi huone tyhjeni ja sinne muutti kuopus asumaan, ja kuopuksen huoneesta tuli kirjasto jne. niin ihan niinku minulle nyt tämä olisi riittänyt! Ehei, koska hulluilu on keskimmäinen nimeni, niin minähän sitten päätin samoilla tulilla grymsteerata koko asunnon uuteen uskoon! Joka ikisen huoneen! Paitsi keittiössä en voi tehdä mitään kovin mittavia järjestelyjä, koska siellä on kaikki kalusteet kiinnitetty paikoilleen, jopa ruokapöytä on toisesta päästään pultattu seinään kiinni! Kriisi !

On kuulkaa, hyvät nettipäiväkirjani lukijat täällä netissä, ihan hullun hommaa kaikki järjestelyhommat! Jopa hullumpaa siitä tekee se että a) vaikka kuinka yritän siivota ja heittää kamaa pois ja hinkuttaa ja mopata ja hinkata ja siivota ja järjestellä kalusteita uuteen asentoon, niin esim. noin 10 neliöisen huoneen tavarat levittäytyvät vähintään 50 neliön alueelle ja näin ollen kaaos on ihan kauhean mittava. Lisäksi olen lähes varma, että tavaroilla on joku maaginen kyky kloonata itsejään määrällisesti- ja tämä koskee nimenomaan kaikkea rojua, esim. roskikseen meneviä tavaroita. Miten muuten on selitettävissä, että tilavuudeltaan ehkä noin 50 kuutioisesta huoneesta tulee 769 kuutiota roskia? Anteeksi nettipäiväkirjani lukijat- nämä kuutioluvut olivat täysin piposta temmattuja- en ole mikään kuutioasiantuntija. Terveisin nimimerkki: ratkaisin Rubikin kuutionkin repimällä siitä tarrat irti ja liimaamalla takaisin oikeaan järjestykseen. Kokeilin tätä rojun kloonantumissysteemiä myös kahdenkympin setelillä. Ei kloonantunut, mutta toisaalta- eihän se mikään romu olekaan. Vaan auta armias jos oisin kokeillut sitä monopelipelin leikkisetelillä, joka on roskiin menossa. Kohta ois ollut kämppä täynnä leikkiseteleitä niin , että oisimme vaan hokeneet kahlatessamme leikkisetelivuoriston läpi ulos että "mistä näitä leikkiseteleitä oikein tulee?!"

Joo no heh heh taas.

Ehkä vielä sitten jopa hullummasta hulluinta järjestelysisustussiivousprojektista tekee seuraavat seikat:

- minun pitäisi olla sikarikas, tai ainakin sika. Eikun siis rikas.

- jopa hullumasta huilluimman hulluinta projektistani tekee se, että miehellä on sisustussormi keskellä pyllynreikää! Ihan tosi on! Sillä ei oo mitään käsitystä siitä mikä on hienoa, kivaa, mieletöntä, idearikasta ja vitun siistii! Ehei! Miehen mielestä mitään mikä on 10 vuotta sitten muutossa sijoitettu jonnekin, ei tarvitse siirtää mihinkään- saati sitten uudistaa tai päivittää toimivampaan versioon!

Sitten kun minä sen vastustelusta ja "roudarin vaimolla ei ole roudaria"- periaatteella olen yksin siirtänyt huonekaluja hulluna, niin sitten se joko a) pitkin hampain myöntää että ihan ookoo b) ei edes huomaa että mitään on tapahtunut ja saa muka jonkun draamakuningaskohtauksen kun sohva ei olekaan siinä missä viimeks c) yrittää omia idean omakseen. Haha.

Eli rakas nettipäiväkirjani, olen siis viikot hulluna sorvannut ja vähän hulluna myös bilettänyt, niin viikonloput ja illat olenkin sitten hulluna raahannut tavaroita pitkin taloa. Ja sehän tässä on niin hullua, että jo nekin huoneet, jotka olivat viikko sitten lopullisesti valmiit, ovatkin salakavalasti muuttuneet erinäisten asioiden välivarastoiksi, eli siis missään ei ole mikään järjestyksessä ! Ja se, että kovat Elmat kun eivät mitään Lundioita pura, (koska ne eivät ole Easy to install) niin kun viikonlopun rehaa koossa olevien Lundioiden kanssa, saati sitten kaikkien muitten asioiden kanssa, niin maanantaina olisin kyllä jo niin lepoloman tarpeessa että! Jotta! Koska! Kun!

Tänään onneksi pääsen lähtemään täältä jo klo 14. Hullua!

Kivaa viikkoa teille kaikille!

Kuvassa kuin kaksi marjaa, Halla ja Mörkö. Kuva Iidan.

IMG_3689.jpg picture by ryudak