Onnenpäivä!  Mä  lähden mun homokaverini kans Karibialle! Pysyvästi!

Siellä me aletaan kasvattamaan orkideoita ja hamppua. Sit me vaan istutaan palmun alla pina coladaa kookospähkinästä juoden ja poissa on pyykkikasat, sorvit, teinit, opinnot, imurointi, miehet, pakkanen, loska, räntä ja Lauritähkä..

On vain aurinkoa, orkideoita, aamukännejä, päiväkännejä.. tai mitä tässä nyt näitä kännejä erottelemaan, aiomme olla kännissä kokoajan! 

Välillä lähetämme facebookin ja blogilistan täyteen hehkeitä kuvia meistä, joissa koreilemme uudenkarheissa niinihameissamme ilman rihmankiertämää, ja siinä ne vaatteet sitten olikin..

Siellä on kaikki sitten niin ihanaa.. Välillä huuhdomme paahtuneita hipiöitämme meressä ja paahtuneita sisuksiamme pina coladalla..

Eikä tässä vielä kaikki! Tämän karkaamisemme suunnitteluvaiheessa selvisi, että kuin pieru Saharaan kadonnut
Kuuliskin on Karibialla! 

Ja ette varmaan melkein usko, mutta kun suunniteluvaiheessa ajattelimme Kuulista, niin telepatia ja kinestetiikka ja ties mikä alitajunta ja ylitajunta ja graalin malja tuli avuksemme ja saimme Kuulikselta viestin, että hän kaipaa meitä sinne ja pitää meidät pina coladoissamme!  Ainoa ehto oli, että viemme hänelle tuliaisiksi paketin pekonia. Ei paha, vai mitä ?

Lähtö tapahtuu ihan pian.

Buena notte vai miten se ny meni!
Cool