Heihuomenta!

Ette ikinä arvaa, mitä tein tänä aamuna klo 6.20!? No koska jo tulin sanoneeksi, että ette ikinä arvaa ,niin kerron. Silitin "Life Sucks" t-paitaa ja lauloin täysillä Kapteeni katsoi horisonttihin- laulua.

En kerro tätä siksi, että paidan sanoma ja laulun sanoma ovat ehkä jossain määrin oksymoroonisia, vaan kerron siksi että huomioikaa kellonaika ! Kuuskakskyt!

Noh, jotta ette lvahingossa luule, että musta on tullut tarmokas, niin tunnustan heti että Suomen Puolustusvoimien syytä tai ansiota tuo. Vein esikoisen Santahaminaan seitsemäksi aamulla ja siksi.

Vaikka Santahamina onkin kaiketi Itä-Helsinkiä, tai ainakin sinnesuuntaan periferiaa, niin hitto että se on kaukana ! Ja Herttoniemi on muuten ihan hirvee eksymisviidakko avuttomalle naisautoilijalle ! Vaikka ois suora tie, ja siinä opasteet, niin kyllä sitä hyvin helposti löytää itsensä jostain Roihupellosta tai Roihuvuoren vesitornista, vaikka pitäisi olla jossain ihan muuallla !

Tänä aamuna yritin olla hyvin ovela, ja lähestyä Santahaminaa sivusta päin, ja ajoin Marjaniemen- Roihuvuoren- jostain sieltä... Olin ihan paniikissa, kun missään ei ollut niitä yksiä kylttejä, joita piti ja aattelin että nyt pojasta tulee sotilaskarkuri mun takia ja mitä kaikkea. No ei kai niitä kylttejä ollut, kun olin sivureitin takia ohittanut ne jo.. tai jotain sellasta. Äh.

No mut ehti se sinne Isosaaren lauttaan ja mä osasin pois sieltä ja tässä ollaan ja kaik siis ihan ookoo.

Aamulla vilkaisen aina Iltasanomien ja Iltalehden lööppejä kioskin edessä. Voi aina tehdä pika-analyysin siitä, että miten tänään maa makaa.

Nyt on noussut joku kohunpoikanen sunnuntaisesta Talent-ohjelmasta, jossa kaksi lautatissistä esiteiniä jumppasi liian vähissä vaatteissa!

Katottiin kyseinen ohjelma, ja mun mielestäni hyvinkin täyspäinen ja täysteini seitsemäntoistavuotiaani totesi heti että "hirveet kuteet"! Ja sitähän ne oli. Seksiä niissä nyt oli tasan yhtä paljon kuin kirnupiimässä tai Esko Ahossa, mutta kai joku pedari tollasesta just niitä kicksejä saa. Eli, kolmen tyttölapsen äitinä en voi kun todeta, että kärpäsestä tehtiin kyllä jumppahärkänen, mutta ei ne tuomarit missään väärässä olleet. Turhaa se on hulluja yllyttää. Kai. En tiiä, kun en yllyty tollasesta, vaikka hullu oonkin.

Tuntuu eilisen kokonaisen tiimin tuurauksen jälkeen tämä oma klemmareiden lajittelu taas ihan juhlahommalta ! Menen siis lajitteluhommiin tästä! Moi ja mukavaa tiistaita! O/ !

ps. tämän postauksen otsikko on lainattu Veikko Huoviselta. Kirjasta jonka nimeä en muista.