Siis voihan VVV! Enkä nyt tarkoita mitään laihaa versiota internetistä, vaan VitunVuodatuksenVeijoa meinaan.

Täällä Veijolassa vaihtui joku julkaisumoottori (mitä ikinä se sit meinaakaan) ja sen jälkeen kaikki paska taas tulee moottorista läpi. Spämmiongelma oli jo aika hyvin hallussa tossa, muutama roska tuli satunnaisesti, mutta nyt on 341 uutta kommenttia oottamassa. Ehkä niistä joku on jonkun teistä lähettämä _oikea_ kommentti jonnekin vanhempaan postaukseen, mutta ne jää nyt tässä vaiheessa huomioitta. Veijon vika, sori.

Pitääkö tässä nyt tosissaan ottaa ne kirjainkoodit käyttöön. Olen nimittäin jostakin syystä vastustanut niitä.. pah ja höh. En uskalla ottaa sitä riskiä, että päästäkseen kommentoimaan lootaani, tulisi vaikka kirjainyhdistelmä P E K O N I! (hähää, myöntäkää että luulitte että sanon C R... )

Noh, mummovappu on nyt kuitenkin onnellisesti ohi. Eilen vietin vappujuhlaa mankeloimalla. Inhoon mankelointia, mutta sekin tuntui ihan kivalta kun ei ollut kankkusta.

Tänään olen ollut sorvaamossa jo ennen sianpierua ja lähden täältä ilmeisesti jälkeen sianpierun. Yksi sääntömääräinen maailman tärkein kokous on reilun kuukauden päästä ja se _ihan  vähän teettää..._ . Ja mikä yllättävintä- tämä tämän järjestön tärkein kokous, tai oikeestaan koko maailman tärken siis, tulee taas näköjään ihan yllätyksenä kaikille. Mrrr.

Ei mul nyt just muuta. Moro!