Terveiseni täältä Suomen sorvaamosta.

Just äsken aloin tykkäämään syksystä! Minua nimittäin odotti täällä sorvaamon pöydällä kirjekuori, josta löytyi BlogiNaamioSukat!! Kiitos Reetta tosi paljon, nämä ovat aivan ihanat! <3

Hihi, jos oisin oikein ovela, niin voisin tietenkin nyt suureen ääneen toitottaa täällä, että inhoan esimerkiksi rahaa! Katsokaas kun Reetta päätti kivojen villasukkien avulla saada minut tykkäämään syksystä. Mutta tyydyn tähän syksystä diggailuun nyt alkuun :)

Kävelin täältä nykysorvaamostani tonne pääsorvaamoon ja ohitin siinä sitten Venäjän suurlähetystön. Ihmettelin että mitä helvattia siellä on tapahtunut. Kummallista rämmälettä oli katujen pinnassa ja siinä aidan jalustalla. Myös kukkia ja kortteja. Sit tajusin, että siellähän ilmaistiin mieltä sen surmatun venäläiskirjailijan vuoksi! Nyt oli kyllä aika ruman näköstä.. sellasta tahmaista.

Koska en ole koskaan jäänyt jyrän alle, en voi tietää millainen olo on jyrän alle jääneellä. Mutta voisin kuvitella että se on jotensakin tälläistä. Keho on raihnakas, mutta silti lääkitys on niin tehokasta että oikeestaan vaan hihityttää.

Jos ette kerro kellekkään, niin kerron teille, että salaa eilen siivosin koko alakertamme. Joka oli supersuursiivoton. Vaihdoin järjestystä, roudautin tursailla kaapin huoneesta toiseen ja hyllyn toiseen ja itse roudailin yhtä hyllyä ja lipastoa. Pitihän se viimeinen sairaslomapäivä käyttää hyvin hyödyksi kerta! Nyt on niin ihana alakerta mulla, että voisin melkein harkita jääväni sairaslom... Ai niin. Enhän mä oo kipee enää. Raihnaisuuskin on vain roudailun peruja. Mitäs läksin!

Mä alan nyt imitoimaan kunnon kunnotonta sorvaajaa! Kivaa torstaita teille! :)