Hullu-elma on täten siivonnut koko talon, pihan ja porstuan, itsensä, lapsensa ja pyykkinsä.

Ihan vaan juhannuksen kunniaksi.

Oikeestaan äsken vasta tajusin, että miksi tätäkään juhlapyhää pitäisi mistään syystä inhota. Perhe on kotona, koti on puhdas, pihalla voi vaikka piereskellä rauhassa, kun ei oo naapureita kuulemassa. Ihanaa kun ei ole enää sitä pakkomiellettä, että pitäisi lähteä väenvängällä johonkin. Voihan sitä himassakin olla!! Ja nyt kun täällä vielä viihtyykin taas..

Laitan kohta Sangrian tekeytymään. Lääkitsen siivouksen hulinoissa ruhjoutunutta roppaani kokovartalopuudutuksella. Hihi, saas nähdä äidynkö ihan kännipolkkaamaan vielä tänään.. toivottavasti en! Koska mielessäni pyörii jo selvinpäinkin homo-eroottisia ajatuksia tyttöjen välisestä ystävyydestä sun muusta hirvittävän pervosta ja epänormaalista!!

Nyt laitan ihanat juhannusreleet niskaani.  Tai no, itseasiassa just niskaan en kyllä laita mitään. Kauhean vaikea valita, minkäväriset juhannusverkkarit vetäisi jalkoihinsa! Menen nyt penkomaan gaarderobiani ja valitsemaan juhla-asua, joka koostuu siis verkkareista ja hyvin ilmeisesti jotain asiaa mainostavasta t-paidasta. Oon tällänen kävelevä (no okei, ontuva) mainostolppa. Kannatan kaikkea! Jopa sorvaamoani! Kortonkeja! Nokiaa! The Rasmusta! Jii Karjalaista! Deep Purplea! Marilyn Mansonia.. no joo joko riitti?

Kivaa juhannusta kaikille! Avatkaa vetoketjunne kun pissaatte!

(miksi näihin kaikkiin juhannustoivotuksiin pitää aina ängetä vetoketju?)