Kirjoitin tuossa pari tuntia sitten aivan uskomattoman upean postauksen!

Kerroin siinä, kuinka tämä päivä on sellainen, että ei olisi kannattanut nousta sängystä lainkaan. Tai ainakaan tulla tänne sorvaamolle, koska täällä ei mikään suju. Ja kas, ihan kuin todisteeksi tälle, se upea ja uskomattoman hieno postaukseni joutui madonreikään!

Nyt minä en jaksa enää tehdä hienoa postausta. Tyydyn siis ihmettelemään erästä seikkaa.

Vaikka olenkin julkisesti ja julkeasti hömppäviihteen ystävä, niin yhtä asiaa en nyt oikein ymmärrä.

Miksi joku Maajussi-Teija saa joka päivä palstatilaa printti- ja nettimediassa! Vaikka hömppäkulttuuriini ei kuulu maajussille morsian- ohjelman katselu, olen silti täysin tympiintynyt Maajussi-Teijan naamaan. Se naama ei jostain syystä oikein miellytä minua. En siis panisi;)

Nyt on ehkä vähän Maajussi-Teijarauha menossa tietystä syystä, mutta oottakaapa vaan kun kaikki Jokelan tapauksen kumminkaimat ja "melkein tunsin erään joka tunsi sen koulun lähellä kulkeneen auton huoltomekaanikon isän- olen järkyttynyt"- tyypit on kaluttu, niin Teija palaa taas iloksemme. Teijan paluu on varmempaa kuin moni muu asia tässä maailmassa!

Pitäisi vielä tietää, mitä tämä Jemmari-Tepa on tehnyt tai jättänyt tekemättä! Onko se joku maajussi-lespo, kun sille morsianta haetaan, ja niin ennenkuulumaton tapaus koko agraarikulttuurissa että siitä pitää kirjoittaa låhes joka himputin päivä???

Mutta jos jostain olen onnellinen, niin siitä, että tämä paskaviikko alkaa olla lopussa.

Tänään on Elmis-puoliskon synttärit. Hektor on sen taas pöllinyt joten olipa hyvä kun muistin tämän nyt, jotta voin lähettää onnitteluviestin.

Ei täs muuta ku hyvää viikonloppua kaikille!