Nyt on niin paljon sälää mielessä, että väliotsikot rules.

Helppo teini

Joskus sitä voi ilolla ja riemulla todeta, että asiat teinin kanssa sujuu.

Treffasin eilen töiden jälkeen kuopukseni Itäkeskuksessa, josta tarkoituksena ostaa sille kengät. Olin henkisesti varautunut tuntikausien turhautuneeseen ramppaukseen läpi kauppahelvetin, ja sitten joidenkin semikelpaavien kenkien hankintaan. Ja sen jälkeen tiedossa olisikin ollut naama nurinpäin astelevaa teiniä koko syksyn ja talven ajan ja...

Mutta pah. Mentiin ekaan kauppaan, oikeaoppiset teräskärkimaiharit ilman mitään "lasten apuvetskareita" löytyi heti. En tiiä oisko viereisessä kaupassa ollut samat popot puolta halvemmalla vai ei. Mielenrauhasta sitä voi vähän maksaakin!

Vielä helpommat isot teinit

Hyvin onnistuneen maiharihankinnan jälkeen siirryimme kohti idempää periferiaa, jossa treffasimme kaksi ikäjärjestyksessä seuraavaa tytärtä, joilla oli takin ja kenkien hankintahommat sujuneet myös täysin nappiin! Siis ostosten henget ja rahankulutuksen jumalat olivat eilen puolellamme. Usein ei ole- paitsi että rahaa kuluu ja silti kaikki on tyytymättömiä eikä kukaan koskaan saa mitään.

Ilta sohvalla

Kerrassaan nappiin osuneiden hankintojen jälkeen, palkitsin itseni kokkausvapaudella, ja teinit väsäsivät itse ruokansa. Minä menin sohvalle katsomaan telkkaria. Nukuin tollaset pari-kolme tuntia, tosin jossain välissä vaihdoin sohvaa. Kyllä me sohviksetkin liikuntaa harjoitetaan!

Kyyläriwanhus metrossa

Luen aina kaikki työmatkat, jos vain istumapaikan saan. Joskus lukemista häiritsee vieressä kälättävät pissikset tai jotkut muut häiriötekijät. Silloin en lue, koska on jokseenkin turhauttavaa lukea samaa riviä kirjasta noin seitsemänsataa kertaa.

Tänään kävi näin, ja aloinkin sitten ajankulukseni kyyläröimään kanssamatkustajiani, ja koitin arvailla, mitä mahdollisia vaivoja heillä on !! Tajuatteko miten wanhus olen !! Vaivoja ! Hahhhahahahah !

Sorvirauhan menetys

Täti neuvoo: älkää ottako tetti-harjoittelijaa, ellei kyseessä ole oma teininne, jota voitte käskyttää kuin omaa teiniänne.

On jotenkin niin kovin rasittavaa vetää teinirekeä perässään sorvaamossa, joka sentään on teinivapaa vyöhyke!

Nyt en keksi muuta valitettavaa. Joten se on moro vaan! Kivaa keskiviikkoa!