Olen tässä jo pidempään pohtinut, että mitäsjos kirjottaisin tätä blogia ihan omalla nimelläni. Aika monet sen jo tietääkin, ja kaikista kuvista sun muista konteksteistä ja ehkä ihan jopa teksteistäkin sen voi ainakin arvata.
Esim. Iida-tyttäreni löysi aikoinaan mun blogin ihan vaan jollain pienellä salapoliisitoiminnalla ja tietoteknisellä näppäryydellä. Ei käytetä samaa konetta, joten mistään välimuistin löydöksestä ei siis ollut kyse.

Mutta sellainen nyt vaan arveluttaa, että jos kirjoitan tätä omalla nimelläni, niin jos nyt joku hullu googlettaa nimeni, niin sittenhän google löytää bloginkin ja en ihan välttämättä halua että ihan kaikki tätä kuitenkaan lukee. Siis tarkoitan nyt vaik työkavereitani. Ja joitain muitakin, joita en nyt tässä osaa mitenkään sen kummemmin niputtaa miksikään yhdeksi kokonaisuudeksi.
Ärsyttävvvääääää vähän.

Sit sellanen seikka kans vähän arveluttaa, että must tuntuu että tämäkin blogi perustuu aika pitkälti asioiden toistolle. Niinku nyt esim. Cro** - inholle. Mut minkäs teet. Koska en viitsi väenvängällä keksiä jotain sellaista, minkä olettaisin kiinnostavan suurta yleisöä (tai pientä, ei voi tietää kun uus blogilista väittää joka toinen päivä et mä oon hei tosi suosittu ja joka toinen taas en ole). Kirjoitan mitä kirjoitan, sellaista mikä nyt sormista pääsee ja päässä liikkuu ja se on usein aika hemmetin vähän.

No voin kertoa nyt sellaisen seikan: aion - halusitte tai ette halunneet- edelleen julkaista täällä entisten alien-sikiönakkien, sittemmin jo pupumaisempien pupuvauvojen kuveja. Ne vaan on niin ihkuleita ja kai niiden kehityskaari joitain kiinnostaa.

Eli tässä heti, ennenkuin tulen katumuspäälle:

1vko5vrk3.jpg
Siinä kaksi Mini-Hilmaa on päässyt kirahvilakanoitettuun sänkyyn.

1vko5vrk5.jpg
Mini-Hilma ja Mini-Unto.
Kuvat Iidan ottamia.

Mun virkaiältään vanhin kaverini oli kylässä. Oli tosi ihanaa ja kivaa! Sen 6-vuotias poika oli tosi innoissaan tästä meidän eläintarhasta, ja sen suosikkieläimet ovat: "se isäkani", eli Unto. Kuva%20932.jpg, Olavi Kuva%20373.jpg
ja chinchilla Kuva%201075.jpg

Sit nyt kun vuorokausi on vaihtunut näköjään niin omistan tänään näköjään myös
syntymäni vuosipäivän.

Sain Elma-sedältä tomaattipuun äitienpäiväkukan asemasta. Se on ihana. Mulla on näköjään nyt minielämä tosi pinnalla- minipuput ja minitomaatit.

Hej så länge kaikille vaan! :)