Joko Elma-setä itse, tai sitten joku hänen kätyrinsä, lukee ihan satavarppina tätä blogia! Tai sit sedällä on kuumetta. Tai sit..

Tänään se tuli kotiin taas niinkuin se nyt yleensä tulee. Eikä se ollut pahalla tuulella :O  Ja se toi mukanaan 6 suklaalevyä, muffinseja ja suklaapäällysteisiä donitseja :O Kun on tää aivoliiton täysikäistyminen. Ei se sitä ois muistanut! Huh huh!

Olin Annin  kans silmäoptikolla (tärkeä varmennus tuo etuliite silmä, ei siis oltu esim. korvaoptikolla.. eh he taas). Rillithän se tarvii! Ei tosin millään kovin valtaisilla voimakkuuksilla, mutta kuitenkin. Hän sai itse valita pokat, ja valituiksi tuli sellaiset, joista leikillisesti käytämme nimitystä "lespo-aktivistilasit". Toivottavasti tuosta ei nyt kukaan vedä minkään sortin vierasta esinettä nenään, koska nimitys on ihan huumorilliskunnioittava.  Mun oma rillirouskutin!

Tuosta moraalittomasta naimisesta ennen naimakauppoja.. esikoinen sitten jaksaa vitsailla siitä, että hän on ollut kauemmin X-niminen sukunimeltään (Elma-sedän sukunimi) kuin mä. Näin muuten on.

Nyt minun kotiparturini leikkaa ja värjää tukkani. Liikaa taas harmaata pukkaa. Mistä niitä tulee!!?? Moi!