Arvoisat henkilöt,

tällä tädillä alkaa täten ryhtiviikot (jotka kestävät näillä näkymin vajaa kolme viikkoa), ryhtielämä ja sen lisäksi aion alkaa mukavaksi ja turhaa tulevista hepuleita ottavaksi tädiksi. Eli esim. tänään en yhtään hötkyile sen takia, että huomenna kutsuu mua sorvi. Enkä myös yhtään mielikuvittele, että puolet perheestäni ajavat tänään kolarin kun tulevat mökiltä kotiin, enkä myöskään hitsi mitään. Niin.

Eilen oli ystäväpariskunnan 20-vuotishääpäiväjuhla. Sitähän oli minun tarkoitus juhlia oikein revanssin kanssa, koskapa heidän hääpäivänään olin paksuna, ja juhliminen jäi sitten niiltä osin. No - eilen en ollut paksuna, vaan ihan muuten vaan paksu, mutta voitteko kuvitella- MULLA OLI JUOMALUKKO!!

Tämä tarkoittaa sitä, että mitään juomista ei tehnyt mieli. Otin sitten tutun ja turvallisen kalian mietintämyssyjuomaksi, että mitä sitten jois, mutta äh. Mikään ei maistunut, eikä mikään myöskään noussut päähän, vaikka juomiseni oli erittäin humalahakuista. Ei mitään sofistikoitunutta tissuttelua, vaan ihan megalärvit oli mielessä, mutta mieli oli sitten jotenkin pielessä.

Tulipa taas todistetuksi, että hauskaa, ihan älyn hauskaa, voi näköjään pitää ilman (hirveää määrää) viinaakin. Oli nimittäin aivan suunnattoman kivaa. Näin paaaaljon tuttuja vuosien takaa, ja oli aivan mahottoman mukavaa. Mitähän ylistyslausekkeita vielä tähän keksisin?-)

Luulen, että osittain ainakin eilinen juomalukkoni johtui perjantaisesta pitkittyneestä terassipiipahduksesta kaverin kanssa. Meidän piti mennä suunnittelemaan näitä eilisiä juhlia, siis että josko joku biisi väsätään, tai jotain muuta performanssia, kuten nakutanssia tai muuta arveluttavaa, mutta ei me mitään ehditty keksiä, kun piti juoda kaliaa niin kovasti. Eilen aamulla meinasi ihan krapula sitten olla, mutta se meni ohi. Kuitenkin luulen siis, että juomalukko oli  peruja tuosta edellisestä illasta.

Mutta nyt ette tule tälläisiä juominkirapotteja hetkeen näkemään, koska se on loppu nyt. Sorvaajan viikonloput ovat liian lyhkäisiä krapulanviettoon. Mutta älkää nyt minua  kivittäkö, jos tähän asiaan tuleekin joku yllättävä muutos! Kiitos!

Mukavaa sunnuntaita vaan kaikille:)