Kumpikohan ois parempi- olla blogijumissa ja hiljaa vai olla blogi-epäjumissa ja nillittää?

Eilen saivat nillitykset niskoilleen työtä vieroksuvat lorvarit ja omasta mielestään tärkeet sorvarit.

Tänään saavat osansa teko-intellektuellit.

Minusta on nimittäin ihan älyttömän kummallista se, että hyvin harva tunnustaa seuraavansa nk. roskaa telkkarista, kuten saippuasarjoja (Kauniit ja Rohkeat, Salatut Elämät jne.) tai tosi-tv:tä, (Big Brother, Selviytyjät, Suurin pudottaja jne.)

Kuitenkin ko. ohjelmilla on kohtuullisen korkeat katsojaluvut ja kuitenkin jostain kumman syystä melkein kaikki tälläiset "minähän en tuollaista skeidaa katso"-tyypit ovat "just sattuneet vilkaisemaan vahingossa telkkaria just silloin kun Ridge ja Taalasmaan Ulla ja BB:n Kaki... " jne...) No heh heh.

Tiedän ihmisiä, jotka eivät oikeasti seuraa telkkarista paljon mitään, mutta sitä mä en käsitä,  että esim. sorvaamon tekofiksut älyköt tuntuvat kuitenkin joka päivä olevan hyvinkin käryllä siitä, mitä missäkin sarjassa tapahtuu ja he osallistuvat keskusteluun vilkkaasti. Kuitenkin, jos joku moukka- kuten minä- tunnustan sitten että seuraan kaikkea "skeidaa" telkusta ihan intopinkeenä, niin he katsovat asiakseen suoda minuun hieman sääliviä silmäyksiä :D

Tähän samaan kategoriaan kuuluu myös ihmiset, jotka eivät syljekkään nk. paskalehtien puoleen. Silti esim. Seiska taitaa olla yksi Suomen laajalevikkisimmistä lehdistä. Kuka sitä sitten lukee, jos ei kukaan koskaan?

Jotkut kertovat, joka varmaan on tottakin, etteivät he vaan ehdi katsomaan telkkarista - ainakaan mitään sontaa- saati lukemaan mitään turhaa.

Onkohan mun vuorokaudessa jotenkin salaisesti enemmän tunteja kuin muilla, kun mulla ei tee tiukkaakaan? Ainoa, mikä vähän kärsii tonne joulukuun alkuun saakka, on yöunet. Eräs sellainen ohjelma, joka mun on pakko kattoo (vaikkei kukaan ees pakota) joka ilta, loppuu vasta klo 23. 

Niin- että nillittävä, ja moukkakin vielä!