Täällä oma kävelevä katastrofinne, muotibloggaaja E-T.

Eilen meinasi tapahtua katastrofi, joka johtuu vain ja ainostaan kodissamme olevasta kamalasta kaaoksesta, joka taas puolestaan johtuu siitä saakelin vaatehuoneen siivouksesta.

Siinä minä käppäilin kodissamme ihmisten agilityradalla kun läpykkään verhoiltu jalkani lähti liirtoon altani. Olisin varmaan tehnyt ihan täysiverisen spagaatin vahingossa, ellei jalkani vauhti olisi tyssännyt johonkin lattialla sijainneeseen esteeseen..

Katsokaas kun menin astumaan sellaisen pakastimeen laitettavan geelitäytteisen pussin päälle, jolla voi viilentää vammautuneita paikkoja.

Ne geelit purskahti sinne kaiken kaaoksen keskelle ja se on ehkä maailman eniten liukasta kamaa se. Agilityrata muuttui sekunnissa liukkaan kelin harjoitteluradaksi, ja siinä ois tullut samantien suoritettua autokoulun kakkosvaihe, jos ois sattunut olemaan auto alla...

Tämän taituroinnin jälkeen en pystynyt hetkeen oikein kävelemään.. reisi jotenkin pikarevähti, mutta onneksi, siis tosi onneksi, se palautui normaaliksi kymmenessä minuutissa. Jumalauta että jälkeenpäin sain hirveitä jälkijäristyksiä pelkästä ajatuksesta, että jos ois oikeesti koipireisi revähtänyt.

Eilen sain muustakin syystä jälkijäristyksiä. Olin matkustanut koko päivän vahingossa pummilla metrossa ja ratikassa. Tarkastajat ovat olleet liikkeellä runsain määrin ja on suorastaan ihme, ettei niitä eilen osunut mihinkään kulkuneuvoon.

Tänään sitten tilasin kännykkälipun (matkakortista loppui aika eikä mulloo rahaa ostaa uutta ;)) varmuudeksi jo kotona ja hah!, tänään tarkastajat tuli.

Näihin kahteen onnellisen lopputuloksen tapahtumaan onni melkein loppuikin. Sain niinku niin hirveitä sisäisiä raivareita Elma-sedälle. En oo oikein sellanen räyhääjätyyppi, että alkaisin heti pää punaisena huutamaan, eli sisäisesti vaan raivosin. Paitsi että kyllä mä tosin välillä huudankin heti enkä melkein.

Nyt kun kodissamme ja kotipihallamme sijaitsee kauhea määrä roinaa (no sitä vaatehuoneroinaa), niin E-S:llä tuli joku ihme säästövimma. Hyvät stereot! Joku voi tarvita! Kysytään jos joku tarvii! Hieno tällänenkin täällä! Annetaan jollekki! Säästetään!..

Jumalauta, kun kyseessä on roinaa, joiden olemassaolosta E-S ei ole tiennyt moneen vuoteen mitään, mutta nyt kun ne oli siinä ihmisten ilmoilla niin säästöön vaan! Jollekin vaan! Niin, että jos tarvitte esim. rikkinäisiä stereoita niin hakekaa äkkiä pois.

Hah, eilen ku tämä sama E-S istui saunassa, kasvatin salaa taloudestamme poistuvien kamojen kasaa..

Eipä mul nyt kuulkaa yhtään mitään muuta.

Paitsi tietty päivän asu:

  • paita (joka ei kuvioinnista huolimatta ole mikään sateenkaarikansan jussipaita) Spirit Store
  • farkut en muista
  • converset, ideapark

1249987756_img-d41d8cd98f00b204e9800998e