Hei taas vaan moi!

Kiitos edellisen postausten kommentteihinne Lomalaiskana en viitsi enää sinne vastailla, kun joistakin on jo melkeen kuukaus ja kaikkia muita koottuja selityksiä.

Tässä kohden kuitenkin Zepalle kiitos siitä, että johdatit minut lypsymekkoni jäljille;)

Elämä on silleen aika kamalaa nyt, että tämä on viides ja samalla viimeinen lomaviikkoni. Vaikka kuinka olen koittanut psyykata itseäni töih.. pökr.. sorv... no sinne kustannuspaikalle *tajuttomuus* raahautumisen varalle, niin ei. Ihan hirveen kauheen kamalan hirveen oksettavan kammolta tuntuu. Mutta suren sitä vasta ensi maanantaina kello kuus kun kello soi ja ..

Olen viettänyt kesää mukavien ihmisten seurassa. Vietettyäni miniloman Elma-sedän kanssa iloisessa Pohjois-Karjalassa, muutaman kotipäivän jälkeen suuntasin ilman setää ja ainuttakaan jälki-elmaa Kiva-Tainan luo Länsi-Suomeen. Olin siellä melkein viikon ja tarviiko ees kehuskella, että oli kivaa ? No oli!

Muutaman kotipäivän jälkeen suuntasin sitten Tampereeseen. Olin Kiva-Merjan luona ja en ees yritä olla kehuskelematta, että oli kivaa. Koska oli!

Kotimatkalla poikkesin Kiva-Oharin luo, ja kehun ihan kiusallanikin, että oli kivaa ja ihkua nähdä Oharin uus koti ja Ohari-setä ja Ohari-lapset ja Ohari-kissa. Ja tietenkin myös itse perus-Ohari oli ihku nähdä.

Kaverini Hoon kanssa vietettiin railakas ilta ja yö tässä joku ilta ja yö, ja sanomattakin lie selvää että oli kivaa.
Luettiin Hoon vanhaa päiväkirjaa, jossa esiinnyn mukana myös minä (ja elma-setä) ja yhteisiä kavereitamme ja täytyy kyllä ihmetellä, miten meidän vanhemmat ovat pysyneet järjissään meidän tempaustemme kanssa. Sillon kännykättömänä aikana sitä vaan villinä on lähdetty keikkabussilla Nivalaan viidentoista sekunnin harkinnan jälkeen ja kotiin on soiteltu jostain Pihtiputaan Essolta... huoh.

Kalsarikännejä on tietty kans tullut vedettyä ja olen myös imitoinut jotain rakentaja-reiskaa ja kokosin itse Ikean paskan dvd-hyllyn! Ja tursaat kokosivat toisen, mutta se mun kokoama onnistu paljon paremmin!

Elma-setä ja Esikois-Eetu (plus tursaat) ovat viettäneet hullua kesää. On ollut Ilosaarta, tapsantahtia, ruisrokkia, rokperryä, paraisilla jotain kaivosjutturokkihommaa, kotkan meripäiviä, hamina tattoota...
Tässä kuva pojasta ja tursaasta ja tytöstä Ilosaaressa:

1777861.jpg
Tuo komein on mun ;)

Meillä voi muuten ihmiset ja eläimet ja pölykoirat ja autot ja mun rakentama Ikean paska dvd-hylly hyvin!

Tässä muuten kuva meidän ja Iidan kaverin koirista :

_MG_3730.jpg
Kuvassa Osku, Halla, Sami, Onni ja Kafka. Sami ja Kafka ovat kaverikoiria. Kafka on vielä ihan vauva. Enkä voi käsittää miten tälläinen kuva on saatu aikaan, varmaan jollain hermokaasulla?

Täss on sitten meidän raggari puussa:

Kuva%20503.jpg

Tässä nyt tällänen väliaikaiselonmerkki teille. Siis en tarkoita, että olisin vain väliaikaisesti elossa, vaan. No kyllä te tiedätte. Ensi viikolla kriisin kourissa suollan sitten tänne varmaan joka päivä kaikkea hekumallista.

Ihanaa kesäviikkoa teille kaikille :)