Täten myönnän itselleni kunniamerkin (niitähän täällä blogeissa on muutenkin jaeltu jos millaisia). Ja se on tässä:

1560.jpg

Eikö olekin hieno! Ja myönsin tämän siksi, että löysin eilen kodistani jotain ... mykistävää.. voisi melkein kai sanoa että uusia perheenjäseniä. (hmmm olisikohan tämä hyvä syy juoda tänään vähän ristiäisjuhlajuomia... )

Päätin vihdoinkin tehdä edes jotain kotini kammottavalle lääväisyydelle ja pölylle ja sekasorrolle. Ja tässä yhteydessä tein tämän löydöksen.

Keittiön ja ruoka"salin" tuolien, sekä olkkarin pienten Ikea-neliösohvapöytien jalkoihin oli takertunut- ihan oikeasti ja liioittelematta- sellaiset miehen nyrkin kokoiset pölykoirapallot! Oli ihan siinä ja siinä etteivät ne haukkuneet ja vonganneet ruokaa!

Olinkin kyllä hieman ihmetellyt, miksi osa huonekaluista näytti leijuvan pari senttiä lattianpinnan yläpuolella, mutta ajattelin sen johtuvan vain omasta Tylypahkamaisesta mielikuvituksestani.

Niin, että kun näitä pölybulldoggeja ei enää ole, niin eikös se oo mitalin paikka? Ja kännin? Ja hyppysottiisin?

Tänään sitten koin taas jotain sellaista, mitä oon odottanut jo jonkin aikaa! Seisoessani Hakaniemessä ratikkapysäkillä, ylläni tasan neljä vaatekappaletta+tennarit, mulla oli vähän KYLMÄ. Jihuu, kylmä! Vihdoinkin!

Ja nyt ennenkuin järjestätte salaisia vedonlyöntejä siitä, että mitä ihmettä sillä Elmalla oli päällään, jos vaatekappaleita oli neljä, niin voin paljastaa että en käytä sukkia;)

On perjantai ja minulla on nyt aika kivaa. Toivottavasti teilläkin!