Viimeinen edit vappupäivänä klo 2.26

Esikoinen naapurissa, kaikki muut kotona. Teiniteinin kurkkuun oli kyllä pahat teinit kaliaa kaataneet! Mutta on se ihan tolpillaan.
Nukahtelin sohvalle tuossa aiemmin ja kun heräsin, niin kääk! Ei ketään teiniä eikä maalaistursasta kotona, kello puoli yksi eikä kuopus vastaa puhelimeen! No ne oli vain koiraa ulkoiluttamassa jengillä, nou hätää.
Joten taidettiin tästä vapusta sitten selvitä. Kiitos kaikille myötäelämisestä!
Täältä petiin.

Edit 22.38 Tämä alkaa onneksi käydä aika tylsäksi. Ei mitään vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Onneksi siis.
Kumpikin liikekannalla oleva lapseni on palautunut itäiseen periferiaan. Mapit eikä mannet käyneet kimppuun. Parin tunnin päästä pitäisi teinin olla kotona ja esikoinen uhkasi tulla kotiin kanssa.
Olen ylensyönyt. Mutta ainaskaan en oo ylenjuonut, hähä.
Täältä tähän.

Edit klo 20.47

Pari viestiä tullut teiniteiniltä. Toinen oli työpaikkani edestä kirjoitettu. Tuli vaan mieleen, että toivottavasti tuhotut mapit eivät kosta seuraavalle sukupolvelle kohtaloaan. Oishan se nyt.. teini saisi mappeja kimppuunsa...
Ovat kohta lähdössä itäänpäin.
Kuopus tuli kotiin, maalaispoikatursaat (eli porsaat eh he he) katsovat dvd:tä alakerrassa, tyttövieras ja oma tytär lähtivät haalimaan lisää elukoita taloon- sitä vakkarihoitolapparia tällä kertaa.
Kissat eivät oo päässeet mistään lävestä karkuun pihalle, mikä on hieno asia. Esikoinen pärjäilee taatusti jossain, mutta kyllä minä jossain vaiheessa häntä viestillä hätyytän.
Join kaupan simaa. Se maistui aika.. erikoiselle.
Täältä tähän.

Edit klo 19.05

Noin tunti sitten tuli teiniltä viesti:
"Me nyt tultiin Kaivariin ja kaikki on hyvin. Terkkuja isille."
Eli- kaikki toivottavasti on edelleenkin hyvin!
Isot teinit- eli tytär maalaistursaskavereineen kattoo takkahuoneessa leffaa ja täysi-ikäiset (vieraat) pojat lipittävät siellä jotain teinijuomaa, mutta tytöt ovat raittiuslinjalla. Hyvä tytöt! Elma-setä on nukahtanut nojatuoliin, minä luin just äsken kirjaa ja lähetin rumasta naamastani kännykkäkuvan Puotilan Kartanossa rehaaville kavereilleni.
Kuopus on leikkipuistossa poikapuolisen kaverinsa kanssa ja tulee kohta.
Täältä tähän.

Edit klo 17.40. Esikoinen ja tursas lähtivät. Sentään täysin mahoin, toisin kuin jo päivällä lähtenyt teini.
Menivät ensin naapuriin jonkun tytön luo, siitä sitten kaupungille. Mikä ihmeen imu tossa kaupungissa on? Minua ei saisi sinne edes aseella uhaten!
Ai niin, mä oonkin wanhus.
Täältä tähän.

Laadinpa teille nyt teinit ja wappu-reportaasin, jota editoin sitä mukaa kun editoitavaa on. Laitan uudet editit aina ylimmäiseksi, niin ei tarvi koko ritirimpsua sitten lukea. Olen niin mahottoman lukijaystävällinen;)

Tilanne kello 16.42.

Kaikista teinein teini, joka on normaalioloissa oikeinkin järkevä ja fiksu likka, mutta teiniolomuodossaan se, kenen puolesta eniten tänä vappuna pelkään, lähti vappumenoihinsa jo kello 14.

Ensin kaverille, sitten kavereiden kanssa tohon kauppakeskukselle, josta sitten kaupunkiin. Ai ai ai, pahaan pahaan kaupunkiin tuhansien teini-ääliöiden massasekoilun keskittymään! Siellä ihan taatusti joku iso paha teini kaataa viinaa sen kurkkuun!

Esikoinen on kotona tursaan kanssa ja on mm. etsinyt ympäri periferiaa kaasua. Grillikausi on selkeästi alkanut- kaasu oli monen bensiksen ja mutkan takana. Nyt Elma-setä grillaa. Esikoinen kyllä lähtee jonnekin häröilemään, mutta kannan huolta siitä sitten kohta vasta.

Toiseksi wanhin on kotona kavereidensa kanssa. Niillä on jotain teinipitoisia juomia jääkaapissa, koska kavereista puolet on täysi-ikäisiä, niin ovat itse hankkineet. Kai ne täällä kotona vaan niitä sitten lipittää. Ei siis huolta heistä.

Kuopus on wappukävelyllä kaverinsa kanssa- tulee kohta kotiin. On loppuillan kotona- joten ei huolta hänestä.

Että siis kaksi neljästä lapsesta on ne, joiden takia tämä täti kulkee kännykkä tanassa ja hermoilee.
Täältä tähän!