Onneksi tiedän itsekkin, että oon melkosen hullu täti. Ei tuu siis minään yllärinä itellenikään tämä hulluus.

Esikoiseni ja tyttäreni ovat vävyn kotona tänään, ja siellä heillä on valtaisat Pessi-orgiat. Illuusiaa ei näissä kisoissa lie mukana lain, koska PES = Pro Evolution Soccer, pleikkarifudispeli. On mulla vaan niin urheilullinen nuoriso siis.

Elma-setä meni ajoissa nukkumaan, kuopus meni homoilemaan tyttökaverinsa tykö, kotona vaan siis minä ja yks lapsi, nukkuva setä ja joka nurkassa hengaileva karvakaveri, enkä nyt tarkoita pölykoiria.

Johan tässä on jouluemännöinnistä monta päivää, joten päätin kiepauttaa esikoisen luolan uuteen uskoon, kun joulupukki toi entistä 40 senttiä leveämmän sängynkin sille kerta, ja se oli wanhan sängyn paikalle vaan paiskattu ja jokseenkin täytti koko huoneen.

Vaikka kätevyyteni on melkein maailman parhaimman neulebloggaajan luokkaa (nyt sanoin kyllä aika rohkeasti!), niin edelleen toistan että Lundian hyllyt on itse pirun keksintöä. Tänään hylly jäi jumekseen niin, että kun raivolla ja vimmalla sitä irrotin niin kas- hylly kyllä lähti viimein irti, mutta hyllyn rautavahvistus- se osa mikä työnnetään niiden tikaspuiden koloihin, jäi tikaspuun koloon ja hylly oli kädessäni ilman rautavahvistusta. Voe mahoton.

Nyt on hieno huone . Toivottavasti esikonen tajuaa yöllä kotiuduttuaan, että sänky on just tasan eri paikassa kuin ennen. Jos ei huomaa, niin hän laskee  turnausväsymyksestä uupuneen päänsä jonnekin tietokoneen näppiksen ja roskakorin välimaastoon. Niin ja ainoa kotona tällä hetkellä oleva lapseni kysyi, että aloitinko ensi joulun siivouksen joulusiivouksen jo nyt. Hullunako se mua pitää !?

Olen tässä joululoman aikana saanut unirytmini jokseenkin persiilleen. Eilen pelattiin Suomirock-triviaa melkein aamuun saakka. Se on se peli, missä on DVD-levykin mukana, ja osa kysymyksistä tapahtuu dvd:n välityksellä siis. Elma-setä on aivan liian ylivoimainen tuossa pelissä. Se tietää kaikkea turhaa nippelitietoutta kaikesta! Tosin, tiesin mäkin dvd-kysymyksen "kuka roudari laulaa tässä" ihan heti. Se oli Raaka-Arska, Popedan roudari. Ainakin ollut joskus kakskyt vuotta sitten, en tiiä onko enää. Nuorisojaostolla ei ollut oikein sanansijaa, kun me kalkkikset tiedettiin kaikkia esihistoriallista tietoutta 70-luvulta. Hähä. Ja varsinkin E-S siis.

Taidan koittaa saada jonkinlaisen rytminpalautuksen nyt suoritettua, menenhän sentään perjantaina sorvaamoon. Voi yök. Jos saisin jostain jonkun kivan säännöllisen toimintatonnin kuukausittain, en miettisi kahta kertaa että jäisinkö kotirouwaksi vai jatkaisinko sorvaamossa.

Hyvää yötä vaan kaikille.

Terveisin nimimerkki hullu saa olla, muttei tyhmä.