Elma ja elastinen olo

AAAAhhHHhhh . Ihminen vatkasi ylävartaloni selkäpuolen läskejä vimmatusti- eli tulin just hierojalta. Nyt on aika elastinen olo!

Selkäläskit

Tästä tulikin jouhevasti mieleeni eräs asia. Ja se on se, että mulle on aivan herttaisen yhdentekevää minkänäköinen ihminen on, olkoot neljä leukaa, tytisevät allit, jättibosat, muhevat mahamakkarat, jalat kuin belgialaiset kaivospölkyt jne. Mutta yksi asia mikä on kauhean epäesteettistä ja rumaa on sellaiset selkäläskit, jotka tulevat vääränkokoisten tissiliivien ympärille.

Tiiättekö kun oikein näkee paidan läpikin, että tissiliivit ovat kaivautuneet jonnekin syvyyksiin ja niiden ympärysmitta on varmaan ainakin 10 senttiä liian vähän ja selkäläskit senkun ympärillä hilluu.

Oon itsekin saattanut olla tällänen hilluva selkäläski-ihminen. Vasta alkusyksystä kun kävin oikeassa tissikaupassa, mulla on oikean mittaiset kapineet. Ja voin kertoa, ovat paljon isommat kuin mitä ikinä olin itse hommannut.

Sotalotta korsussa

Hankin äsken sotaväessä (kukaan ei varmaan sano inttiä sotaväeksi, paitsi ehkä me wanhat ihmiset) loukkaantuneelle lapselleni sidontavälineitä. Kätevää olla joskus töissä tälläisellä joukkosidontapaikalla!

Hei hei Hektori!

Me lähdetään kotoa tänään oikein kahdella autolla Hartwall Areenalle varmistamaan, että Hektor varmana kans tekee tänään vihoviimeisen keikkansa ikinä ! Hitto jos tämä on joku suuri huijaus ja ensi vuonna on joku "suuri come back"- kiertue niin en ala. Tai en ainakaan päästä miestä sinne, siis setää. Elma-setää.

Nyrkillinen voita ja kossu pakkasesta

Hullut päivät omaava herra setäelma lentääkin sitten suunnilleen suoraan Areenalta Amsterdamiin. Mutta ei se mitään! Meistä kehkeytyi kotona Aino-lapseni kanssa oikeita kokkikolmosia ja vanamo ja kolmosia! Ollaan nyt kolmena päivänä laadittu extempore hassuja ruokia ja niistä on tullut ihan syötäviä! Ollaan hyviä! Me saadaan varmaan kokkiohjelma "Dummies in Kitchen" - ohjelma telkkuun tai jotain . Meidän keittiössä on kerta kuvattu yks Hyvä ruoka parempi mieli mainoskin, niin mehän ollaan jo valmiiksi melkeinpä telkkarista tuttuja!(ja on meillä kuvattu olkkarissakin kaks mainosta :P)

Ei sun kannata käyttää vilkkua jos oot jo ojassa 

Tästä sitten tulikin mieleeni radiokanavat. Siis.. Olen ollut Radio Rockin kannattaja. Se on ainoa kanava mitä voi kuunnella koko päivän ja pysyä silti jotenkuten järjissään. Muut kanavat ovat sietämättömiä joko ohjelmatarjontansa, musiikkinsa, juontajiensa tai  noiden kaikkien vuoksi.  Esim. Radio Nova on tälläinen.

No nyt alkaa menemään järki myös Radio Rockin kanssa. "Soitetaan mitä halutaan"- sloganin omistava kanava soittaa samoja biisejä joka päivä ja moneen kertaan !  Siis ihan samat ja ihan kokoajan! Alkaa kuulkaa Kuolemanjärvi olla aika kuiviin kaluttu ja Amorphis ja Northern Kings ja Nightwish ja Metallica ja PLAAH.

Ja mikä siinäkin on, että tuollaisista epähifi-matolaatikkoradioista kuuluu yleensä noin kolmekymmentä svedupetterikanavaa, eikä niitä varmaan edes ole olemassa niin montaa!?

Päätös väliotsikoista!

Tämä kirjoitus ei voi juuri silpummaksi mennä, joten haa! Laitan väliotsikot!

Mukavaa torstaita kaikille :)

Ja alla vielä tämän päivän postaus kuvitettuna.

hieroja.gif200px-Edgar_Germain_Hilaire_Degas_029.jpfat_20bikini_1181421569.jpg14.lotta.jpgHector-0186S580.jpg

jakkokolmonen3.jpgbigradiorock.gifotsikot.gif

torstai.gif