Viikonloppuisen tehoemännöinnin luontevana jatkona olen tänään maannut tuossa sohvalla kuin mikäkin hikinen wanha raato.

Sitten katoin BB:n ja vitutuskäyräni nousi jonnekin suuren ja ylisuuren välimaastoon. Onneksi koko paska loppuu kohta, koska _mä en kestä sitä mummo-riittaa_!!!

Juuei, ei kukaan pakota aseella uhaten moista mummoa tai ketään muutakaan seuraamaan, mutta kerta mä siihen leikkiin ryhdyin niin koitan kestää sen hamaan loppuun saakka. Ja se hama on muuten ihan kohta, ei viikkoakaan enää. Ah onnea.

Mummo-riitan takia saattaa vaan verisuoni katketa päästä ennen sitä.

Elma-sedän hullut päivät senkun jatkuu vaan. Tänään se soitti.. luulin jo että suunnilleen kysyäkseen että mitä kaupasta tuodaan  tai muuta tuttua ja tavallista. Mutta asia olikin hieman toisenlainen..
Se joutui lähtemään ihan tosta noin vaan yllättäen tsuppikeikalle... Amsterdamiin! Pentele jotkut ne suhaa jotain Hakaniemen ja Herttoniemen väliä tsuppimielessä, tää lähtee Amsterdamiin! Peppu mitä touhua!! Ylihuomenna se tosin lentää sieltä jo pois, sitten se hengaa Hektorin kanssa Hartwall-areenalla ja sitten takas jatkamaan tsuppia ulkomaille.

Hengästyttää jo pelkkä ajatteleminenkin moisista tsupeista. Ilmankos raadotti koko illan.

Nyt menen kyllä nukkumaan ja toivon totisesti, etten näe painajaisunia puuterinvärisistä sloggi-kalsareista. Ne jotka tietävät, tietävät myös sen kenellä sellaset on. Ja kyse ei nyt ole ulkomaan tsupparista.

Hyvejä uneja kaikille ;)