Elämääni ilmaantui äsken kivitalon kokoinen ongelma!!

Lauantaina kuopukseni päättää ala-asteen, ja hänen isosiskonsa yläasteen. Kevätjuhliin ois kiva mennä, kun kumpikin jättää opinahjonsa lopullisesti (ja kuopus teininatsipissisopettajansa, mikä onni!). Sen lisäksi ystäväperheemme poika saa valkolakin, ja kutsu on käynyt.

Ilmeisemmin en voi olla kaksissa kevätjuhlissa samaan aikaan, joten luultavasti menen sitten kuopuksen juhliin. Onhan se vielä niin pienikin, vaikka ala-asteen lopettaakin. Niin kerta.

Paljon ilmeisempää kyllä on, etten voisi olla missään juhlissa mihinkään aikaan- en samaan enkä eri- mutta nyt on niin että pentele- mähän menen vaikka kontaten.

Ystäväperhe asuu onneksi tässä samassa taloyhtiössä. Sinne voi hyppiä vaikka yhdellä jalalla. Paitsi etten hypi, koska pelkään että tohon toiseenkin tulvantuomaan jalkaan iskee tää sama tulehdus.

Mutta siis. Menin nyt mihin tahansa juhliin, niin mitä hemmettiä mä laitan päälle? Elmasedän yli-isot verkkarit, jossa varmuudeksi lukee vielä jotain KOFF tai vastaavaa, ei lie mitenkään kovin juhlallinen asu? Eikä liioin yökkärihousut tahi pallokalsarit. Jotka ovat siis nimensä mukaisesti kalsarit.

Pitkä hame ois kova juttu, mutten omista. Laitanko teinit ostamaan mulle jonkun rievun kaupasta?  Pari sellasta puolipituista on, mutta  oisko se niinku jotain säälipisteiden keruuta mennä lyhkäsellä hameella nyt tässä tilanteessa.. Ja ellen aio pitää sitten koipea kokoajan ilmassa, niin se mummosandaali. Ärh.

Jorisin jossain kirjotuksessani, että tää pirunriivaama jalka on 45 asteen kulmassa. Hah, huomaa taas matikkanerouteni. Kyllä se kuulemma on ihan 90 asteen kulmassa. Niin että sen takia siitä on vaikeaa pujottaa mitään lahkeita läpi. 45 asteen kulmassa se saattaisi jopa onnistua.

Lukijakysely: kehtaanko laittaa lyhyen (ei mikään mini kuitenkaan) hameen? Onko nolo olla hameessa, joka paljastaa eriparijalat ja kengät? Kai kaikki tajuaa, että se mummosandaali on sellanen nk. kipsikengän kesämalli. Monestihan näkee sellaisia mustia saapasmaisia. Vai hankinko sellaisen mustan saappaan? Ne on kyllä aika rumia mielestäni. Lähetänkö teinit ostamaan jonkun intianpuuvillaisen tms. pitkän hameen? Sellaisen kuminauhavyötäröisen, niin ei ois koonkaan kanssa niin tarkkaa.

On tämä taas niin vaikeaa! Ja ne joilla kokemusta on: missä vaiheessa liikkeellelähtöä kannattaa doupata itsensä? Ois noloo olla missä tahansa juhlissa sekavana kuin seinäkello. Hihi.

Mutta kuulkaa. Kuorin äsken perunat!!!! Pistin jakkaralle tyynyn ja koukistin arvon koipeni siihen. Enkä ainakaan vielä oo erityisemmin kuollut. Mutta voimille se otti ja vaati pari nappia, mut tälläst tää on.

Kivaa iltaa!!