Heipä moi.

Onpas taas kivaa kun on maanantai, eikä tarvi himassa rehkiä kaikenlaisten hullujen projektien parissa! Heheh no joo.

Eilen järjestelin koko päivän kirjastoani, joka on kuulkaa aika ylimitoittu sana huoneesta jossa on kirjoja... Mutta kirjasto vaan kuulostaa niin ylevältä, joten sallikaa nyt. Mulla on ihan hitosti sellaisia ihan paskoja kirjoja, jonkun kirjakerhon kuukauden kirjoja jostain 70-luvulta jne. Niistä saa ees jotenkin siedettävämpiä kun ottaa ne hirveät paperikannet niistä pois. Siis ei niiden sisältö varmaan muuksi muutu, mutta ulkonäöllisesti.

Kun eilen oli vaan jotain suunnilleen 40 astetta hellettä, niin mikä sen mukavampaa kuin järjestää kirjoja värien mukaan. Fiksua hommaa. No on on! Ajatelkaa mikä feng shui siitä tulee, kun kaikki siniselkäiset kirjat ovat rinnakkain, samoin kuin kaikkien muidenkin väriset kirjat. 

Kun olin päättänyt tämän värilajittelu-urakan, soitti esikoiseni. Kuulosti ihan siltä kuin se ois seisonut jossain keskellä pelkästään rekka-autoille tarkoitettua motaria, sellainen ääni siis kuului. Vaan eipä mitä! Hän oli Kalasatamassa purkamassa viikonloppuna olleen Motosport-rallimikälie- tapahtuman äänentoistolaitteita ja kertoi että sinne tuli trombi ja myrsky ja kamat lentelee. Siitä siis se rekkametelin kaltainen meteli. Helvetti että pelästyin, varsinkin kun Porissa kävi joillekin ihan huonosti kun myrsky tuli.

Ei kestänyt ku pari sekuntia tuon puhelun jälkeen kun taivas pimeni ja se sama myrsky oli periferiassa. Sitten kun luin netistä että pelastuslaitos kehoittaa ihmisiä pysymään sisällä, että ulkona on vaarallista, niin soitin esikoiselle että NYT SISÄÄN SAAKELI TAI ÄITIS TULEE! Äidillä pelottelun pitäisi olla kaikenikäisille kakaroille pahin pelote ever, mutta ei. Tämä kuriton esikoiseni kertoi että "pakko purkaa screeni kun se lähtee lentoon ja oho aita meni ohi..." Olin niin paskat housussa kun voi olla. Mutta onneksi lapseni tietävät äitinsä hätähousuisuuden, ja esikoinen ilmoittikin jonkin ajan päästä että vihelsivät pelin poikki ja hän on kotona turvassa. Wiuh.

Kuopuksenikin oli ulkona pahimman myräkän aikana. Tai hmm. Ulkonasisällä. Olivat pinkoneet Vuosaaren metro-asemalle, jonka lasikaton läpi oli ollut hienot salamanäkymät. Mutta pelotti kyllä että kuopuskin lähtee vähintään lentoon. No pääsi hän kotiin hänkin. Wiuh. Kaveri kertoi, että oli ollut jokseenkin hullunnäköistä, kun Aurinkolahden rannasta oli pinkonut jengiä bikinit päällä. Hoho. Onneks en ollut rannalla bikinit päällä...

Päätän myrskyraporttini tähän.

Ei mulla nyt kyllä sit muuta.

Loppuun ikiwanha kuva niiltä ajoilta, kun Olavi oli vielä pieni...