Huomenta vaan taas kaikille !

Saisin aikaiseksi ihan kelpokohtuumittaisen postauksen ihan vaan kertomalla, mitä kaikkia vaatekappaleita oli  ylläni tänä aamuna  työmatkalla, mutta sellainen vaatekappaleiden luettelointi on oikeestaan aika tylsää.

Menin kaikkine vaatekappaleineni tapaamaan pomoani aamulla. Sovimme perjantaina että tapaamme tänä aamuna ja hän sanoi olevansa paikalla jo puoli kasilta. Minä asensin kaikenlaisia muistutuksia, remindereita ja post it - lappuja itselleni, että muistaisin kans mennä sinne pomon luo, hän kun majailee eri rakennuksessa kuin missä minä sorvaan.

Muistin siis- olin paikalla siinä kasin pintaan niinkuin oli tarkoituskin ja arvatkaa sataneljätoista, tai ainakin yhden kerran, että oliko se paikalla ?! Joo aivan oikein, olishan se ollut perin kummallista, että jo tässä vaiheessa tammikuuta ois nähnyt pomonsa ekaa kertaa tänä vuonna. Hitto mikä nahjus !!

Olen ihan ilokas vieläkin, koska niskaruotoni on päivä päivältä parempi, vaikken ole vielä käynyt edes hierojalla. Välillä tulee sellaisia kipukohtauksia, mutta ne menee myös ohi, joka on messevää se. Tai yleiskondiksessa on nyt parasta se, että päätäni ei särje. Nyt kun sitä ei särje, niin taitaa olla niin, että sitä särki joka päivä tossa aiemmin. Inhaa. Ja se siitä :)

Alan nyt järjestelemään uutta ihanaa sorvaamoani !

Mukavaa maanantaita teille:)