Hei vaan kaikille, hei!

Elämäni on ollut hektistä! Nyt hekti alkaa helpottamaan ja se on kivaa.

Joo, ei tässä mitään kovin kummoista, monen muun mielestä tämä on hektisestä kaukana, mutta koska olen mukavuudenhaluinen sohvaperuna, niin hekti mikä hekti.

Kaikki alkoi jo tämän kuun alussa. Sain sen inhan ällö räkiksen, joka on onneksi nyt ohi. Samalla kun taistelin kynsin, hampain ja nenäliinoin ektoplasmaattisia hyökkäyksiä vastaan, piti jonkin verran järjestellä tokaks nuorimman 18-vee synttäreitä.

Sitten niitä synttäreitä piti tietty myös juhlia.

Noo tämä viikko sitten.. kuopus on ollut täällä sorvaamossa tetissä, ja vaikka meillä on ollut tosi kivaa ja leppoisaa ja olen keksinyt sille klemmarihommia yms. , niin jotenkin sekin jossain aivon takaosassa hektittää.

Ja entäs sitten vanhojentanssit joita tuo just täyteen ikään tullut on tanssinut eilen ja tänään! Hektien hekti!

Eilen oltiin jossain superhienossa meikkaamossa ja kampaamossa, ja kyllä tuli hieno tytöstä. Jäätiin penkkarikulkueen alle jumiin eikä saatu taksia, mutta saatiin se sitten kuitenkin jostain ja taksilla on kuulkaa muutenkin tässä suhattu nyt ees sun taas ja vanteet helmassa paukkuen viiletetty ties missä ja vielä tuollakin ja HEKTI!

Olin eilen kuopuksen ja kummitädin kanssa kattomassa niitä tansseja Vuosaaren urheilutalolla ja oli hienot! Olin ylpeä tyttärestäni, koska hän oli yksi niistä harvoista, joka ei tanssinut naama nurinpäin, vaan hymyssäsuin! Samoin kuin sen pari, joka oli muutenkin oikein soma poika. Tänäänkin oli sitten vielä tansseja muille kuin omaisille, mm. Vuosaarelaisista vanhainkodeista tulee vanhuksia tansseja katsomaan. Ja huonokuntoisten vanhusten luo menee pari paria esittämään pienoistanssit vanhainkoteihin. Söpöä.

Kaiken hektisyyden ohella on sitten pitänyt surra tuntemattomien kohtaloa. Kuten kuollutta varusmiestä Santahaminassa (olen vähän herkkiksenä varusmiehiin sattuneesta syystä) ja oli se polttarisulhon hukkuminenkin järkkyä. Puhumattakaan Susan Ruususen kärsimyksistä ! (no ei vaiska, tuo vika oli huono vitsi).

Viikonlopun aion ottaa tosi relasti! Ottakaa tekin! :)

Kuvassa edesmennyt hiiremme. Nimi tais olla Mato. Kuvaaja oli Iida.

Kuva%201137.jpg