Täällä taas! Toukokuu humpsahti ohi niin, ettei juuri ehtinyt kissaa sanoa! Sen takia tähän nyt tuli tälläinen spontaani tauko.

Meillä oli viime lauantaina ylioppilasjuhlat, kun tyttäreni Aino sai lätsän päähänsä ja yleisarvosanaltaan M:n paperit käteensä (ja korkkarit jalkaansa ja mekon päällensä ja tissi..äh)

No tunnettehan te jo minut! Siivosin koko talon joka paikan ja kolon ja kaakelinsauman ja laatikoiden veto-urat, vaikka tiesinkin ettei kukaan juhlavieraista, eikä edes juhlakalu sen seitsemännentoista skumppalasin jälkeen vietä juhlia em. paikoissa. Mutta kun aletaan siivoamaan, siivotaan kunnolla eikä lintsata! Sitäpaitsi! Perustelut! Kevätaurinko on niin armottoman paljastava, että jos olisin pessyt kaakelit mutta en kaakelinsaumoja, olisi kaakelinsaumojen pesemättömyys suorastaan huutanut kaikille: katsokaa, meitä ei ole hinkutettu!

Ja mitä jos joku vieraista olisi vaikka päättänyt jemmata jemmapullon jääkaapin ja yläkaapin väliseen rakoseen? Jos en olisi hinkannut sitä, niin vieraspolo olisi pölyyntynyt ja saanut samantien ehkä akuutin astman tai keuhkopöhön, ja oisko sit ollut kivaa kellään?

Juhlat oli kivat, vieraita oli n. 70, skumppaa meni ja skumppaa tuli, samoin kuin tietenkin ylioppineelle lahjoja ja kukkia. Ilma oli suosiollinen, suorastaan ihana!  Bileet jatkuivat aina aamutunneille saakka ja edelleenkin kivaa oli.

Kuopukseni päätti samaisena päivänä peruskoulun, eli pääsi ysiltä. Hän on pyrkinyt eri kouluihin ja yhden koulun soveltuvuuskokeissa ollutkin jo. Jos ei mikään tärppää, niin sitten eessä on vielä yksi vuosi peruskoulun penkkiä, eli 10-luokka.

Paitsi että olen toukokuussa siis siivonnut talon läpikotaisin, kohdalleni osui kyllä kans melkein kaikki elämänkulun eri vaiheet tavalla tai toisella.

- kuolemantapaus. ei omani, olen ihan liian elossa ollakseni kuollut - mutta hyvien kavereitteni isä kuoli. Kaksi kaveria, yksi isä. Nokkelampi osannee päättää mikä on kavereitteni sukulaisuussuhde keskenään ;)

- vauva-uutinen, ei omani- olen ihan liian wanha poikimaan

- hääkutsu, ei omani- olen aivan liian wanha naimaan

- 50 vee- synttärikutsu, ei omani, olen aivan liian nuori juhlimaan viiskymppisiä

- no nämä ylioppilasjuhlat, ei omani, koska olen aivan liian wanha ollakseni tyttäreni

- ero, ei omani, ja parempi etten sano tästä nyt yhtään sen enempää, koska vois tulla aika rumaa tekstiä..

Aika paljon kaikenlaista yhdelle kuukaudelle, vai mitä?

Nää kaikki kivat jutut, siis häät, viiskymppiset ja vauva ovat vasta tulossa, eli kivaa kun on kivoja juttuja tiedossa.

Olin helatorstaista saakka lomalla, siivouslomalla, eli sanotaanko nyt näin, että loma on aika liioiteltu ilmaisu asiasta, mutta en siis ollut töissä. Nyt olen töissä taas ja motivaatio on jossain tuol-----> Tän kuun lopussa alkaa sitten kesäloma. Ahhh.

Emmä osaa mitään kirjottaa näin pitkän tauon jälkeen.

Laitan tähän loppuun muutaman kuvan.

1244029417_img-d41d8cd98f00b204e9800998e Aino ja lahjapyörä. Ja taustalla tyylikäs halkopino.

Alla olevat tarjoilut eivät ole meiltä. Mutta lainasin kuvaa eräistä toisista juhlista, koska sama taituri joka on näiden kuvan kakkujen taustalla, teki meidänkin kakut. Kaksi tuollaista isoa lihavoileipäkakkua ja kaksi isoa kalakakkua ja yks pienempi vegekakku ja iso mansikkatäytekakku. Ja kaikki meni :D

1244029118_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Koulunsapäättäneet siskokset kuin liskokset ;)

1244029840_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Noni, lupaan palata asiaan taas pikaisesti :)