Kertokaa nyt, että olenko mä
a) tyhmä
b) tosi tyhmä
c) en niin tyhmä kuin miltä meiän entinen naapuri näyttää
d) jopa tyhmempi.

Nähkääs kun. Niin siis se piti vielä sanoa ennen tyhmyysgalluppia, että tämä blogi on tämän päivän ajan semilaihdutusblogi! Sori!

Mutta siis kun, meidän sorvaamossa on nyt käynnissä hillitön ohentumisbuumi. Eikä siinä vielä kaikki! Yksi täti liittyi painonvartijoihin eilen, toinen aloitti nettilaihduttamisen Keventäjissä, ja hän esitteli sitä minullekin, kolmas karppaa, eli istuu kirjaimellisesti leivättömän pöydän ääressä, olematta kuitenkaan vankilassa ja sitten olen minä- kaikkien laihdutusmenetelmien sekakäyttäjä.

Sitä en vaan tajua, eli olenko siis a, b, c vai d-kohdan mukainen ihminen, koska kun jos vaikka kuin yritän yhdistää itselleni jotain tosi järkevää ruokavaliota, niin on kuulkaa samanlaista kuin yrittäisi saada hävittäjäkoneen kokoamisohjeista jotain selkoa.

Painonvartija saa syödä leipää, pastaa ja perunaa ihan hillittömiä määriä, kunhan ne syödään aterian yhteydessä. Parit potut siis välipalana eivät ole suotavia, mutta muutoin kyllä ne ovat jopa suotavampia.

Karppaaja taas jättää potut peltoon, pastat kauppaan ja leivät lapsilleen. Niitä ei siis saa syödä edes hillitysti.

Keventäjä saa syödä ihan mitä vaan, sen päivittäinen ruokavalio voi koostua vaikka paistetuista poliisin puujaloista tai suklaasta tai kermakaljasta. Kunhan vaan iän, pituuden, painon, painotavoitteen ja työn raskauden perusteella lasketut kalorimäärät eivät ylity.

Ja nyt minä raukka sekakäyttäjä pähkään, että perunaako vai eikö perunaa, vähänkö vai ranskalaisiako vaiko eikö mitään...

Miten joku saakelin pikku ohentuminenkin voi olla tällästä salatiedettä ja yhtä oksymoroonia!! Vai oonko mä vain tyhmä? Daa?

Oli miten oli, mutta ylihuomenna lähden taatusti epäohentavalle mökkireissulle ja .. nyt kyllä viherrytte kateudesta.... me viedään 41 vuotta täyttävä täti LAVATANSSEIHIN. Ja siellä esiintyy... tadaaa... MATTI JA TEPPO!!!! Ollaan siis aika rok.

Alla oleva kuva on tosta aika läheltä. En oo koskaan tiennyt, että juhannus on ruottiksi Pimpinell!

170683.jpg