Hei vaan taas.

En ehtinyt eilen lainkaan päivittelemään täällä, muualla tein sitä kyllä senkin edestä. Päivittelin mm. näin: oijoijoi, voivoivoi, aijaihitsipentelekääk.

Nimittäin, ihan kun ei himassa ois tarpeeksi omajärjestämääni hulluutta- nyt on sorvaamossa taas muutto käynnissä. Sellainen nk. takaisinmuutto, kun viime keväänä ensin pakenemismuutettiin remontin alta pois.

Silloin oli tämä operaatio "pelastakaa wanhat mapit" ja mappiensuojeluwimmani meni niin pitkälle, että sain siitä hyvästä plantaarifaskiitin jalkaani.

Nyt vahingosta viisaastuneena en suojele mitään. Enkä siis saa tietenkään myöskään mitään plantaaseja jalkaani.. (toisaalta en pääse myöskään peittofetissihoitsun vokoteltavaksi, mut emmä nyt ois kerennytkään mihinkään kiihkeisiin potilas-hoitsu-romansseihin).

Tämä se kuulkaa vasta hullua on. Vaikka itsekin syyllistyn lähes kaikessa ja lähes aina sellaiseen viime tipan toimintaan, niin sorvaamossa on nyt ainakin viiskyt henkeä h-moilasena että "miten tämä muutto nyt tälleen yhtäkkiä tuli". No eihän tästä muuttoviikosta ole tiedetty kuin sellaiset puoli vuotta ainakin.

Mutta ei hätää! Onhan täällä sorvaamossa monitoimi-katastrofijyrä, eli mä. Lähden siis kohta taas tuonne vähän säätämään.

Eilen illalla jalkani eivät olleet maitohapoilla, vaan pahempaa- ne olivat kirnupiimähapoilla ja pidin totaalisen väli-illan kaikesta. Tiedätte siis kyllä mistä kaikesta.

Haluan lopuksi kertoa teille yltiöpositiivisuuden huippulausuman:

- vesipisarat taittavat tosi nätisti valoa noista ulkojouluvaloista.

(melkein itkettäisi, ellei tuon sanoman sanoja ois ollut toi yks mä)

Mukavaa perjantaipäivää kaikille :)