Ette muuten taatusti arvaa mitä tein eilen illalla? Noooo, säästän teidät mahdolliselta väärinarvaamisen tuottamalta mielipahalta ja paljastan, että eeei- en hinksuttanut kotini kaikkia mahdollisia saumoja vanhalla hammasharjalla, en maalannut kattoa sorvaamon ylijäämäkorjauslakalla, en asentanut sohvaa auton kattotelineelle ja ajanut autonpesuhalliin sohvan kanssa (kätevä tapa saada kaikki koirien mutaryönät pois ällöstä nahkasohvasta) - vaan: menin nukkumaan kun oli vielä valoisaa! Koska nukutti.

Heräsin kello 3.30. Ja nyt seuraa lukijakysymys. Arvatkaa mitä Juice Leskisen piisiä hoilotin vartin, kun huomasin tuon kellonajan? Hihih. No sitten nukahdin kyllä omaan rumaan lauluääneeni. Enkä meinannut jaksaa herätä sitten kun virallinen heräämiskomission asettama aika tuli.

Minulla muuten on vahva epäilys, että jollakulla on Elma-woodoo-nukke jossain. Vai millä ihan oikeasti on selitettävissä sellaiset kummalliset kiputuntemukset, jotka tulevat mihin tahansa ruumiinosaan (kuten nyt esim. pää, olkapää, kyynärpää, kantapää, peräpää), häipyäkseen jonkun ajan päästä ja palaamatta ikinä takaisin. Joskus saattaa tulla tunne, että korvaani työnnetään sukkapuikkoa. Sitten se tunne katoaa eikä tule takaisin. Viime yönä hoilottaessani Juicea, kyynärpäähäni iski joku kummallinen täsmäsärky- niinkuin ois veitsellä vuoltu luuta tms. Sitten se meni ohi. Tunnustakaa! Kenellä on woodoo-nukke? Vai oliko tämä viimeöinen joku kyynärpäätaktiikka-liiton telepaattinen muistutus että pidä eukko puolesi?

Nyt pitäisi koota kaikki tarmo, jota minulla toki on, ja alkaa raivaamaan tämän työhuoneiston irtaimistoa. Ainoa ongelma on, että KUKAAN ei osaa sanoa mistään aikatauluista, ja vaikka oma tiimini on muuton vastuutiimi, niin jos ei suutarin lapsella oo kenkiä, eikä miksaajan vaimolla radiota keittiössä (vaikka pitäisi!) niin ei oo kyllä vastuutiimiläiselläkään mitään tietoa mistään. Tää on aika hanurista jos suoraan sanon, ja miksen sanoisi. Hanurista! Sanoinkin. Hähä. Ja sitten kun yritän kysyä joltain jotakin, niin aina vaan aletaan jankuttamaan niistä wanhoista mapeista. Epistä!

On jo keskiviikko, mikä on parhautta. Toivotankin siis oikein hyvää tätä päivää kaikille:)