Helou,

haluan kertoa hieman eilisistä häistä.

Hääparin yhteisikä on tasan 50 vuotta, joten näppärimmät matemaatikot ainakin huomannevat, että kyseessä ei ole mitkään ikäloput ihmiset.

Siitä huolimatta häät olivat hyvin perinteiset, kaikki mahdolliset ja mahdottomat hääperinteet olivat edustettuna, mutta kuitenkin hyvällä maulla toteutettuna.

Oon mä kuitenkin kans yks wanha pösilö kyllä. Vuodatin ensimmäiset kyyneleeni kirkossa jo siinä vaiheessa, kun komea sulho ja komea bestman tulivat siihen eteen seisomaan. Sitten kun perinteinen Mendelsonin (tai joku semmonen) häämarssi alkoi pauhata ja morsian käveli isänsä saattamana kohti alttaria, mun itku yltyi sellaiseksi tyrskäileväksi ja kuopukseni häpes mua. Ei ollut ees nenäliinaa mukana, kun enhän mä nyt muistanut että tällänen itkupilli. Onneksi kassissa oli mukana hartiahuivi, johon sitten naisekkaasti pyyhin pahimmat pärskeet ..(en käyttänyt räkähuivia koko iltana- toim. huom)

En nyt ala joka kohtaa yksityiskohtaisesti selostamaan, mutta perinteet jatkuivat myös Prinsessa Ruususen ulosmenomarssilla, riisinheitolla, hienolla hääautolla Just Married - kyltteineen...

Häiden jatkot olivat Kulosaaren kartanossa, ja siellä oli kivaa ja perinteikästä ja kaikkea. Kuten: mahtavat ruokatarjoilut, tyrmäävän ihanaa valkosuklaa-shamppanjakakkua, puheita, morsiamenryöstöä, sukkanauhan hampailla riisumista, kukkakimpun heittoa, skumppaa, viinaa, tanssia, bändi, häävalssi, kakun leikkaus ja jalan poljento, kultapapereilla koristeltuja tikkuaskeja, joissa sisällä sydämenmuotoinen suklaa ja rakkaus-aforismejä, pieniä saippuakuplaputkiloita, valokuvaaja, ilotulitus ja tappelu. Oli siellä varmaan paljon muutakin, mutta tuossa nyt noi mitkä nyt tulivat mieleen.

Liian isoiksi äityneet korkkarit tulivat sopivankokoisiksi Party Feet (se on se nimi, ei party legs, mutta sama asia!) päkiänpehmustimilla ja rakkolaastarilla, joka päätyi siis kenkään- ei ihoon. Hyvin toimi siis! Ja en tiiä että toimiko noi Party Feetit niin tehokkaasti, ettei tänään oo yhtään sellanen olo että ois hillunut 12 tuntia 12 sentin koroilla. (täähän alkaa kuulostaa kohta AA-kerhon 12 askelta toiminnalta, josta olen lukenut Juoppohullun päiväkirjasta).

Eli- suosittelen Party Feetejä vaikka mihin tarkoitukseen! Paitsi en ehkä leivontaan. (löysin nämä omani citymarketin kosmetiikkaosastolta hyllyköstä, jossa oli kyltti "käsienhoito"- mitäs muutakaan.

Päätän hääraporttini tähän.

Paskaraportti tähän perään: noi mun roudarimiehet tossa kerto just, että Flow-festareilla on kaatunut Bajamajoja ja paska haisoo. Halusitte tietää!

Menen jatkamaan ei-krapulaista mutta muuten laiskaa sunnuntaita sohvalle. Menkää tekin!

Scholl%20Party%20Feet%20Heel%20Cushions.