Moi!

Arvaatkaapa huviksenne, mikä on tämän päivän teema ja yleisin kuultu lausahdus ja toteama?

Vihje: Helsingissä on satanut lähes koko päivän ja ollut pilvistä, mutta ihan t-paitakelilämmin ilma noin muuten (hah, salaista muotibloggausta sain ympättyä tähänkin rakoon, oon niin fäsön).

No voin paljastaa teeman heti: sataa! syksy on tullut! nyt heti esiin välikausitakit, välikausihanskat, välikausikengät ja välikausitissiliivit! (salaista fäsöniä vaan puskee näköjään joka väliin..)

Mutta arvatkaas taas! No kun ette kuitenkaan arvaa niin kerron heti.

Olen saanut muotibloggaajan ominaisuudessa ensimmäisen asiakaspalautteen sähköpostiini.

Julkaisen saamani kirjeen tähän sellaisenaan, kirjoittajan luvalla toki. Tässä se on:

Hei Elma-täti!

Näin sinuun päivän asu-kuvasa. että hiukset obh-nordiga. Sen tähden uskallna kirjoitaa sinulle nyt. Minullakin on obh-norfika merkkinen kahvin keitin.

Voitkohan auttaa minu minu hiukset ongelmasa?!1 Menin kesäkuun 5 päivä kell 13 kanpaajaan, ja hän ehdoitti minulle selaista pese ja pidä-kesäkampausta.

Nyt minulla on jännä tupin tulehdus, tennis kyyner pää, golf kyynerpää, yms käden vaivoja, kun olen koko kesän pitänyt kampaustani kädelä kiini. Kun se on se pese aj pidä kanpaus.

Mitä minunn nyt pitää tehä ku en jaksaisi enää milään pitää hiuksistani kiini kun käsi väsyy ja on tullut niitä vaivoja.

Tämän kirjoittamiseen meni kolme tuntia aikaa. Antekksi Elma täti. Vastaa minule osoitteeseen ([email protected]) tai sitten sielä sinun blogissa.

Minä olen ahdingossa elävälle rouvalle vastannut jo henkilökohtaisesti, mutta jos jollain muullakin on sama ongelma (ja uskon, että on monia satoja, jotka ovat hankkineet kesäksi pesä ja pidä-kampauksen), niin tässä se ratkaisu on:

00153.JPG

Kätevät kumilenkit, joita viruu varmasti ihan jokaisella kotonaan, konttoreissahan niitä lojuu kiloittain, koska ne ovat vakiotyövälineitä klemmareiden ohella. Siitä vaan kumilenkkiä tukkaa pitelemään, niin sen jälkeen voikin elää kaksikätisen elämää taas.

Roinanhävitysuutiset:

E-S oli eilen hammaslääkärissä, ja sehän antoi monta hyvää toimintatuntia tavaroiden hävittämiseen. Laukkasimme roskikselle ja takaisin monet kerrat tyttärien kanssa, kun kiidätimme roinaa hemmettiin. Kjeh. En vaan jaksa lakata ihmettelemästä, miten sitä voikin olla niin hel-ve-tis-ti. Siis sitä roinaa. Kyllä ihminen on hullu hamsteri sille päälle sattuessaan. Ja meillä sille päälle on satuttu tehokkaasti. Yöks.

Nyt ei muuta ku päivän asu:

  • vaatteet, omat. En muista mistä hankittu
  • tennarit, omat.
  • hiukset, omat
  • hampaat, omat1250077796_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mukavaa kesäpäivän jatkoa kaikille:)