Tapahtuu ensi vuoden kuukkeligaalassa ja sen jälkeen, osa 1
 
On jälleen se aika vuodesta, kun kuukkelit kuoriutuvat.. jostain, ja lehahtavat uusien onnellisten omistajiensa takanreunukselle pölyttymään.
 
Paikalla on noin 1500 bloggaajavierasta, mukaan lukien tietenkin sekalainen joukko salarakkaita- joiden määrästä ja laadusta ei varmaa tietoa taida olla kenelläkään muulla kuin itse salarakas-haaremin pyörittäjällä, Kuuliksella.
 
Ilmassa on yllättäen suuren kuukkelijuhlan tuntua ja sekä kutsu- että kuokkavieraat ovatkin pynttäytyneet ykkösiinsä. Kantoliinat, kuukupit ja pallokalsarit on jätetty suosiolla kotiin.
 
Salarakkaiden painostuksesta Sun äitis saapuu paikalle edellisvuotisessa asussaan, eli punaiset korkokengät kopisten ja pallomekko pyörien. Kauran arse-puku hivelee sekä kantajansa peppua, että muiden vieraiden silmiä. Ylevää rotuvartaloaan korostaakseen Kaura on sonnustautunut myöskin piikkikorkokenkiin, ja vääntää tullessaan ravintolasalin katossa vilkkuvan hehkulampun kireämmälle.
Paikalle saapuu myös hassuun lehmännahkakolttuun sonnustautunut hemaiseva naisihminen, ruusutarhaseppele päässään ja tuulilasinpyyhkimet iltalaukustaan vilkkuen. Muutamat hokaavat valeasun symboliikan, jotkut taas katsovat hieman kummissaan asua. Visa ei nääs tajuu. Se Kopu.
 
Vihdoin päästään illan kohokohtaan. Illan juontajat pitävät lavalla powerpoint-kalvosulkeiset, joissa on vuokaavioita ja mind mappeja interblogistisista suhteista ja tiettyjen sisäpiirien yhteenhitsautumisesta ja toistensa suosimisesta ja ylenpalttisesta toisiinsa linkkaamisesta.
 
Salarakkaiden pöydässä pyöritellään silmiä, tissejä ja peppuja. Mitä noi puhuu? Ikinä en oo mihkään linkannut! Tsu ja Kale jopa käyttävät kesken seremonian puheenvuoron tästä asiasta. Kuuden lapsen äidin mahtivoimalla tsu saa juontajat änkyttämään ja tästäpä Ainailona saa loistavan aasinsillan huutaa väliin että "ette muuten jätkät änkyttäisi noin pahasti, jos oisitte perehtyneet Kuuluttajan koulutusohjelmaan! Varokaa vaan!"
 
Ja niinhän siinä sitten käy, että Kuulis sekä pesee kaikki, että myöskin voittaa jokaikisen pystin mitä jaossa on.
Kiitospuheensa Kuulis pitää hämmästyneellä naamalla, mutta koulutusohjelmansa ansiosta äänensä kaikaa luottavaisen varmana.
 
Sedis laulaa lurauttaa Kuulikselle ja kaikki salarakkaat piirittävät voitokkaan sankarin. Tilanne lavalla käy jo kovin kuumana, mutta tilanteen pelastaa jäädykepiirikunnan puuttuminen asioihin.
 
Muutama bloggaaja poistuu tässä kohtaa naama pitkänä paikalta kotiinsa kirjoittamaan katkeraa tilitystä siitä, kuinka on väärin että raadin jäsen päätyi kaikkien kategorioiden voittajaksi.
 
Mutta voittajan on helppo hymyillä. Vielä viimeiseksi hän, Veivi jalassaan roikkuen, henkäisee mikrofoniin kutsun saapua kattohuoneistoonsa jatkoille.
 
Wanha sanontahan kuuluu, että kateus vie kuukkelittomatkin gaalasta, ja suuri joukko naama norsun vi**ulla varustettuja bloggajia lähtee metrolla Kallioon juomaan itsensä suosituiksi ja kirjoittamaan jollain omenaläppäreillään roimaa arvostelua kuukkeliraadin sisäsiittoisuudesta ja eräänlaisesta blogistisesta nepotismista. Jäljelle jää vaan salarakkaat ja muut kuulit tyypit, ja pian limusiinien armada lipuu kadulle noutamaan riehakasta joukkiota.
 
Upea kattolukaali uima-allasosastoineen saa monen salarakkaan miettimään tulevaisuuttaan.. Moni näkee salaisissa villeissä kuvitelmissaan itsensä residenssin ehtoisana salaemäntänä, salaisten salakutsujen järjestäjänä...  Jotkut vievät ajatuskuvionsa jo niin pitkälle, että päättävät painattaa salakutsuja varten salakirjepapereita salanimipainatuksella "Kulma ja Eelis". Hmm.
Ihan uniikki tämä idea ei toki ole, koska myös "Kuura ja Kaulis", "Kumma ja Aulis", sekä "Ailis ja Kuunailona" - painatuksia vilahtelee salarakkaiden villeissä sala-aatoksissa.
 
Juhlat jatkuvat pitkään. Onneksi illan isäntä on varautunut kaikkeen, siis ihan kaikkeen. Muutama salarakas löytääkin helpotusta pakottaviin rintaperiinsä Alvar G:n vartavasiten suunnittelemista tissientyhjennyslaitteista- kotona odottavat imeväiset kun muistuttavat rintaa pakottavasti olemassaolostaan.. 
 
Niitä juhlijoita varten, jotka eivät halua liihoitella nakuna, on varattu silkkisiä haaremiasuja.  Kun taakka on pudonnut jokaisen rinnoilta ja juhlavetimet on vaihdettu kotoisempiin , on aika tehdä se pakollinen must-juttu. Liimata voittajablogi täyteen paitsi kuukkelinkuvia, myös muutama kuva jatkoilta, mikä ei jätä mitään arvailujen varaan. Mahtaa jätkiä Kalliossa vituttaa. Hähä.
 
..will be continued...