Mä täällä taas, terve hei.

Olen tässä nyt pitkään ja hartaasti pohdiskellut, että josko alkaisin ihan vaan Veijolle kostoksi käyttämään vain tätä Vuodatus-blogia. Voisinhan mä vaikka vaihtaa tämän Mutsijäljitteeksi, ettei niinku hämää tai jotain.

Mä olen kyllä ihan samaa mieltä kuin Kuulis , että joku salaliittoteoria on nyt käynnissä. Voin tehdä teille paljastuksen! 97 % ihkusuosikkibloggajistani on Veijo Bloggeristeja, 2 % vuodattajia ja 1 %  sitten jotain muita. Nämä siis ihan hatustatemmottuja arvioita, ei mitään tieteellisiä faktalukemia. Niin, että arvatkaa vaan onko kivaa, kun pitää kaivaa blogilistasta jotain viime keskiviikkona muka päivitettyjä blogeja ja kappas, nehän on päivittyneet keskiviikon jälkeen monesti. Siis gauheeta.

En voi tehdä oikein mitään:/ Tää kirjottaminenkin on sellasta ihmeellistä vasurin kanssa kikkailua. On myös paljon asioita, joita en voi tehdä ollenkaan. Kuten siivota. Suihkussa käyminen vaatii avustajan, en saa shamppoopulloja auki yksin. Perunoiden keittäminen ei onnistu. Autolla ajaminen ei onnistu. Nukkuminen kaikissa asennoissa ei onnistu.

Ihme että selvisin baarireissusta perjantaina ilman lisävaurioita. Ehkä osakiitos kuuluu sille, että lompakon käyttäminen ei myöskään onnistu. Pukeminen on hankalaa, kengännauhojen sitominen ei onnistu, housujen kiinnilaittaminen ei onnistu. Hampaat sain pestyä siten, että laitoin tahnatuubin polvieni väliin ja puristin jalkojani yhteen. Sain pursotettua harjalle tahnaa, mutta meni sitä myöskin lattialle. Noh, tätä listaa voisi jatkaa loputtomiin. Mikään ei siis oikein onnistu, paitsi telkkarin katsominen, kirjan lukeminen (sekin on vähän vaikeaa), blogien lukeminen, kirjoittaminen sujuu siis kikkailemalla, mutta tämän jälkeen pitää ottaa särkylääke ja laittaa käsi siihen kinky-juttuun ja olla kolme tuntia niin ettei liikuta yhtäkään käden osaa. Boooring...

1663.jpg

Tässä kuvassa näkyy kuopus, koira ja kissa. Sekä vasemmalla pilkottaa vessaharja. Eikös sitä eteisessä säilytetä joka huushollissa?-)