Kauran huippujännän haisuepisodin innoittamana sain jostain sellaisen päähänpinttymän, että minun pitää huomenna suursiivota koko tämä asuimisto.. Vaikka siivouseläkkeellä olenkin, niin seuraajani on kovassa flunssassa. Ihan sen takia.

Mieheni kera kuopuksen on lähdössä huomenna vuorokaudeksi mökille Mikkeliin kiuasta hitsaamaan. En ihan tiiä mitä se tarkoittaa, mutta ei väliä sillä. Mut ois niinku ainakin rauhallista siivota, kun mies ei oo täällä mesoomassa;)

Olen monesti miettinyt, että kumpi on järkevämpi tapa siivota. Se, että siivoaa yhden huoneen kerrallaan täysin valmiiksi, jolloin mahdollisen inspiksen loppuessa olisi edes huone tai pari ihan kunnossa. Vaiko että raivaa ensin kaikkialta roinat pois, nostaa huonekaluja sänkyjen, sohvien ja pöytien päälle niin, että lattia ois mahdollisimman vapaana.. kunnes inspiksen loputtua kaikkialta on vähän raivattu, mutta mikään ei oikein ole loppuun saakka valmista.. Että on vaikeita asioita nämä siivoustekniset asiat! On ne.

Ihan hassunhauska keskiviikko-perjantaifiilinki.  Sain vongattua perjantain vapaaksi itelleni! Ihan laillisesti, ei siis tarvinnut olla itse oman itsensä pomo. Jihaaaaaaaaaa!

Luvatkaa mulle, että mietitte tuota tärkeää siivouspointtia. Että miten siis kantsii siivota, jos edes mitenkään.