En ole koskaan ollut mitenkään sen kummemmin merkkiuskollinen mitään merkkiä kohtaan. Ainoa, minkä kanssa on vähemmän tullut syrjähyppyjä harjoitettua, on tupakki. Mutta eihän sitä kantsi ees mainita, koska on niin paheksuttava tapa tämä tupakoinnin poltto.

Sillä Silmällä- ohjelman Gekko saisi varmasti paskahalvauksen, jos pääsisi meidän hygienia- ja kosmetiikkalajitelmamme näkemään.

Olen jo aiemmin kertonut, että perheemme monensorttista päässäkasvavaa karvavarustusta hellitään Pirkka- , Lidl- ja muilla ruokakauppojen halpistuotteilla. Ja hyvin on päässä pysyneet! Gekko sanoisi varmaan, että kaikki käyttämämme päänpesuaineet aiheuttavat hilsettä ja pälvikaljuisuutta, mutta eipä oo kumpaakaan sen kummemmin ollut havaittavissa. Sitäpaitsi, kaikki me ollaan hiustemme alta kaljuja!

Meikit ovat mitä sattuu ja mistä sattuu hankittuja. Ainoa lähikauppa, mistä itäisessä periferiassa saa nenänpuuterointi- ja räpsyripsien (ainakin kuvitelmissa) loihtimisvälineitä, on vaatekaupan pieni kosmetiikkaosio. Hinnasta päätellen kyseessä ei ole mitkään kovin laatumerkit, mutta hyvin on naama läjässä halpistuotteilla puleeramisen jäljiltäkin. SS-Gekko huokailisi taas meikkipussini äärellä ja toteaisi että käyttämäni tuotteet aiheuttavat ennenaikaista vanhenemista, näppylöitä ja loppupeleissä pepewillberimäisen ihon tasaisuuden.

Kengissä mulla oli pitkään hyvin merkkiuskollinen vaihe, ja jos totta puhutaan, sellaisilla ceellä alkavista tennareista, missä on tähtikuviointi, en ole luopunut. Mutta on mulla muitakin kenkiä, uskollisuuteni on siis hyvin väljää.

Kahvi voi olla mitä merkkiä vaan, tosin kyllä jopa minä erotan ne jotkut ihan kummallisimmat halpikset mausta. Limu voi olla mitä merkkiä vaan, jätski ja karkit- kaikki käy, paitsi ei enää huomenna kun alan laihistelemaan.

Mutta nyt on tullut yksi merkki, tai tarkemmin sanottuna yhden merkin alalajike, mitä en ikinä hanki ja taitaa osittain käytettykin lentää roskikseen. Minulla on sellaista deodoranttia, joka haisee jo valmiiksi mummon hielle! Kyse ei siis ole siitä, että minun kainalot haisisivat mummonhielle, vaan se aine haisee sille ihan itekseen.

Voitteks kuvitella kauheempaa? Mummon hieltä haisevaa deodoranttia yhdistettynä tavistädin ominaishajuun. Onneksi en itse haista sitä, miltä mä haisen. Luultavammin en kovin kukkealta. YHHHH.

Muita aiheita:

Ammulle ja muillekin tiedoksi: ei hätää, katsokaa tämä.

Ja raggarikissasta. Kärvistelin aamulla kuumassa kämpässä ja haikailin avonaisten ikkunoiden perään.. mutta kun on tämä ulos karkaileva kyläluuta raggarikatti, niin umpiossa kärvistelin miehekkäästi.

Tytär kertoi äsken, että kissasta oli soitettu- se oli ollut lähellä olevien kerrostalojen pyykkituvassa.

Mikä ihmeen hinku sillä on meidän kotoa ulos ja sitten se kuitenkin änkeää sisälle mitä kummallisempiin paikkoihin? Daiju raggari.