Noniiiin, lääkärireissusta selvisin ilman Toclasea. Arvatkaa vaan, oliko täti jo sitä tyrkyttämässä kun voihkaisin jyrkän ein. Sain sitten jotain putkistoja laajentavaa Ventolinea, jota impataan sisuksiin sellasesta laitteesta. Pelkkä ajatuskin jonkun jauheen joutumisesta sisuksiini saa aikaan hillittömän yskänpuuskan.

Mutta tässä sen näkee- joko Toclasea tai sitten muita keskiaikaisilta kidutusmenetelmiltä kuulostavia juttuja. Ota tai jätä. Minä jätin, ja kohta pitää alkaa tutkimaan ton kidutuslaitteen toimintaa. Köh.

Meen vasta torstaina töihin ja minulla on kaksi ICD-koodilla varustettua diagnoosia, jotka eivät sano mulle yhtään mitään. Puhumistakin pitäisi vältellä, koska mulla on alkava .. joku labyrintti? Larygiantti? No joku kuitenkin.

Aikomuksistani poiketen en malttanut olla astumatta vaa'alle, se kun niin sopivasti tuossa oli nakun itseni vieressä kun tein lähtöä tuonne lääkäriin.

Viides päivä on nyt menossa tätä hiilarijutskaa ja paino on pudont tasan kolme kiloa. Tarkottaakohan tää sitä, että kymmenessä päivässä paino on laskenut 6 kiloa ja kahdessäkymmenessä päivässä 12? Sadassa päivässä 60? Tuhannessa päivässä ... nojoo :D

Meidän koiralla, yhdellä niistä, on tänään kolmevuotis-synttärit. Tehtiin sille hieno synttärikakku. Puolikas maksalaatikko, nakki "kynttilänä" ja maksamakkaraa ja kissanruokaraksuja koristeena:D Muut kaksi saivat sitten jakaa puolikkaan laatikon keskenään.

3168.jpg