En mä turhia eilen hehkuttanut.

Vaikka yö meni vähän miten sattuu- yskiessä ja ektoplasmaillessa- ja mieskin tuli yöllä kotiin vaikkei pitänyt ja koirat haukkui (koska se siis tuli) ja kuopus nukkui vieressä ja sitten meitä nukkuikin kolme siinä ahtaasti ja sitten taas yskittikin ja piti vielä jemmata vammakäsi jonnekin piiloon miehen vartalon painolta ja sellasta.

Heräsin kuitenkin heti ekaan kellonsoittoon, oikeastaan pakenin sitä ahtautta. Mutta kuitenkin, ei kerrota kellekkään ja pidetään yllä harhaa mielettömästä arkireippaudestani vaan.

Ennen töihinlähtöä- ja olin täällä ihan ajoissa tänään- hoidin pari koneellista pyykkiä ja ladoin tiskikoneen täyteen ja laitoin sen päälle. Tuollaisia suuria ja vaativia kodinhoitotoimia mulla het aamusta.

No jottei tämä nyt pelkäksi itsekehuksi äityisi, niin vaikka olen kaikki maailman tärkeimmät jutut saanutkin alta pois hoidettua täällä töissä, niin enempi tämä tällästä blogien lukemista ja yleistä häröilyä on ollut. Silmien aukipysymisessä on suuria vaikeuksia, mutta tämä olikin päiväuniaikani sairastaessani.

Muuten! Kaikki blogiani lukevat lääkärit, ja varsinkin kaikki te, jotka olette tehneet väitöskirjan aiheesta "yskän vaikutus pissaamistiheyteen". Kertokaa, mistä se johtuu, että yskäisenä pissattaa kokoajan? Ja vaikkei tässä nyt vielä mitään inkontinenssin oireita olekaan, eikä Tena Ladyille ole siis tarvetta, niin kyllähän tää alituinen vessassalaukkaaminen alkaa ottamaan päähän, varsinkin kun en kuitenkaan edes laihdu.

Jos te, varsinkin urologiaan ja yskään erikoistuneet lääkärit ette nyt kiireiltänne kerkeä vastaamaan, niin toki muutkin saa vastata! Ei mitään esteitä, tässä blogissa ei nimittäin harjoiteta tittelirasismia!