Veloena pohti kirjoituksessaan, millaisia mielikuvia hänellä on bloggaajakolleegoistaan.
 
Tästä intoutuneena rohkaistun viimeinkin julkituomaan omat mielikuviani joistakin kirjoittajista tai lähinnä heidän kodeistaan.Ja huom! Vaikka joku olisi blogissaan kertonut että "asun  kivitalossa yksiössä", niin jos mielikuvissani olen tämän henkilön asettanut jonnekin muunlaiseen ympäristöön, niin sehän mielikuva ei hevillä (saati humpalla tahi polkalla) päästäni lähde. Tiedättehän ilmiön? Luette kirjan, ja luotte tapahtumille ja kirjan henkilöille tarkat ulkonäöt, ja sitten näette elokuvan ko. teoksesta, eikä mikään natsaa...
 
Noniin. Pidemmittä alkupuheitta, tämän sarjan aloittaa mielikuvani AMMUN kodista: (Ammu kerro sit, natsasko mikään)
 
Ammu asuu viisikerroksisen kerrostalon kolmannessa kerroksessa. Talo on harmaata rapattua kiveä, sellainen nyppyinen- en tiedä sen materiaalin virallista nimitystä. Oisko jotain rapakiveä?-)
 
Ammun kodissa on pitkä eteinen josta on käynti kaikkiin kodin huoneisiin. Keittiö on ensimmäinen huone vasemmalla- keittiöstä pääsee myös olkkariin. Toisinsanoen Ammu teineineen voi laukata asunnossa ympyrää välillä eteinen- keittiö- olkkari, jos tälläiseen tulee tarvetta.
 
Olohuoneessa on ehdottomasti jotain vihreää. Muutakin kuin siis pari puolikuntoista kasvia, jotka voisivat olla omiani. En tiedä, johtuuko tämä vihreys-käsite Ammun blogin pohjaväristä vai mistä.
Jos sohva ei ole sellaista sametinkaltaista vihreää materiaalia, sellasta seiskytlukutyyliä, niin ainakin sohvalla on vihreäruudullinen villahuopa. Pakko olla! Muuten en ala mitään!
 
Keittiössä on pyöreä ruokapöytä ja sen ääressä on neljä tuolia. Viides tuoli on asetettu nurkkaan häpeämään, ja sen päälle on kasattu lehtiä, mainoksia, laskuja, tärkeitä tiedotteita koulusta yms.
 
Yksityisalueiksi luokiteltavat makkarit ja vessat jätän ruotimatta (ei mulla niistä ole oikein käsitystäkään), mutta Ammun tietokone on pitkänmallisen olkkarin ikkunattomassa päässä, lähellä Ammun makkarin ovea. Siinä on sellainen työnurkkaus ikäänkuin.
 
Asunnossa on ikkunoita kahteen ilmansuuntaan, ja asunto on aika hämärä. Aurinko ei paista sinne suoraan sisään, koska valoisamman puolen näkymiä varjostaa iso mänty.
 
Seuraavassa jaksossa, joka lähetetään satunnaisena aikana, on vuorossa Ainailonan asunnon mielikuvitusesittely.
 
PS: on mulla oikeesti elämäkin. Kysykää vaik keltä. ;)