Ihan tähän alkuun kiitokset kaikille kommentaattoreille, tajusin äsken vasta miten vanhemmat kommentit saa näkyviin ilman mieletöntä selailua:) Osmo kumartaa.

Elämä tuntuu tänään vähän voitokkaammalta. Kyllä kannatti jäädä kotiin potemaan, kyllä sitä tän oman raihnaisen kroppansa jo niin hyvin tuntee, että tiukka työmoralistikin osaa oikeassa kohtaa näköjään hellittää.

Ja mikä ihkuinta- mies kummallisen nimisine kavereineen (jotka oli ihan mukavia ja kohteliaita miehiä) lähti jonnekin Iisalmeen keikalle, mutta Kiva-Taina tulee meille tänään tai huomenna! Jippii jihaa huraa ja muita riemastuneita huudahduksia. Ihanaa päästä taas parantamaan maailmaa saunan lauteille ja ehkä siinä tää oma raihnaisuuskin paranee ihan samoilla tulilla. Tai löylyillä.

Onneksi muuten en oo taikauskoinen sitten missään määrin. Tänäänhän on perjantai, 13. päivä ja meillä on kaikenlisäksi musta kissa. Munhan pitäisi tänään villinä räkiä aina kun kissa tekee jotain.. en tosin muista missä kohtaa niin piti tehdä.

Tänään on  myös tämä päivä.

Ihanaa perjantaita teille kaikille:) Ja mikäli mä yhtään itseäni tunnen, tämä ei tokikaan ole tämän päivän viimeinen postaus. Mutta silti.