Asumuseroni Bloggerin Veijosta on sujunut suhteellisen mukavasti, kiitos vaan kysymästä. Vähän on ollut epäselvyyttä jälkeläisten huoltajuuden kanssa, mutta ainakin toistaiseksi ne lepäilevät Bloge-vegen huomassa. Jos jotakuta nyt vielä tässä vaiheessa sattuu kiinnostamaan mitä jälkikasvulleni kuuluu, niin heidän ovessaan lukee Muistijäljet. Kyllä niitä moikkaamassa saa käydä.

Jos tästä Vuodatuksen Veijosta (kaikki blogialustat ovat Veijoja) jotain pahaa pitäisi selän takana kuiskia, niin se on ehdottomasti kommenttilaatikon pienuus. Sehän ei oikein passaa tälläselle mega-kommentaattorille. Siis tarkoitan kommenttilaatikon näkymää kommentoidessa. Tasan kaksi riviä tulee näkyviin kerralla! Vähänks hei tyhmää.

Se mikä taas on aivan ihkua tämän uuden Veijon kanssa, niin se on automaattinen tilasto-statistiikkaväijyilypalvelu. Minähän en moista osannut asentaa Bloggeriin, vaikka esim. Kaura koitti ystävällisesti auttaa sen asentamisessa. Mutta jos nörttipeukalo on keskellä jalkapöytää, niin asentele siinä sitten mitään.

Äsken meinasi uuden "Elma pinkeäksi"- kampanjaan kuuluva veden lipittely pärskähtää ympäriinsä. Blogiini on tultu hakulausekkeella "miten tehdä vauvan potkupuku" ! :D Tätä se mun yhden päivän vauvakuume teetti. Voi hyvänen.

Ei tää maanantai muuten nyt mitenkään niin älyhohdokas olekaan. Tai ei tässä mitään valittamista, josko ei kehumistakaan.

Sen lisäksi mulla on yskä. Köh köh. Onkohan sitä Benedictusta missään enää jäljellä..