Voi kamaluus, olen aivan täysin ryytymystynyt eilisen varastonvatkaukseni ja huljakkaan elämäntapaemännöintisessioni jäljiltä.

Eikä tässä vielä kaikki! Vasta murto-osa sitä h***vetin roinavarastoa on kondiksessa, eikä ne kondiksessa olevat osatkaan nyt vielä ihan niin.

Noooh, lopussa kiitos seisoo ja tässä tapauksessa varmaan myös kiljuu, pomppii ja mellakoi- näin se on vaan ajateltava.

Mua nukuttaa aivan kauheasti. Harkitsen kokoajan jonkinsorttista jemmautumista täällä sorvaamossa jonnekin pieneen koloon, missä voisin vetäistä virkistävät nokkaunet.

Miksi muuten nokkaunien nimi on nokkauni? Koska nokkaunethan tarkoittavat kaiketi lyhkäisiä unia, niin tarkoittaako nimitys sitä, että unien aikana hengitetään nokan kautta sutjakkaasti, eikä näin ollen kuorsausefektiä synny lainkaan?

Jos nukkuu kuitenkin pitkään, onko ne sitten pitkänokka-unet? Jos laiturilla torkkuessaan putoaa veteen, onko ne vesinokka-unet? Millaiset sitten on nokkahuilu-unet? Nähdään unta nokkahuiluista ja ostetaan makkaraa- markalla ja kahdella jo paljon saa-kappaleesta? Soitetaan huilua unissaan?

Olen väsyksissä. Töissä hiljeni kuin pyy pivossa, kun tyypit lähti sinne ensiapukisoihin. Jotkut muut tyypit on jossain muualla, mm. kaikki pomot. KrOoOhh.