Rakkaat ihmiset.

Projektini ennenaikainen valmistuminen jätti ammottavan ajankäyttöaukon, ja nyt olen täysin suuntaa vailla. En kertakaikkiaan tiedä mitä tekisin!

Kaikki siivoukseen liittyvät toimet ovat poissuljettuja. Ei nappaa- lihakset on hieman romuina vieläkin parin illan urakoinnista varastossa.

Lukea koitin, luin samaa riviä noin kuusitoista kertaa ja nukahdin. Nukuin vissiin aika kauan, koska tällä välin lapset oli tehneet ruokaa. Söin samaa ruokaa heidän kanssaan. Kun kerta repsahdetaan, niin repsahdetaan sitten kunnolla. Sen kunniaksi aion kohta syödä jätskiäkin.

Telkkarista ei tuu mitään, mitään leffaa en jaksa katsoa..

Mitä te teette silloin, kun ette tee mitään? Öh, tarkoitan- jos teillä ei ole mitään pakollista tähdellistä tekemistä, niin mitä silloin teette?

Tämä koneella oleminenkaan ei nyt oikein nappaa, ulos ei huvita lähteä, koska se vaatisi pukeutumista, ja sekin on liian työlästä :D

Vaikka koululaisilla on kesäloma, on viikonloput silti niinku se juttu. Koitin nimittäin hätäpäissäni ehdottaa jotain lautapeliä tai vastaavaa, niin vastaus oli että "hei mutsi kamoon, älä nyt naurata, nyt on lauantai". No niinpä niiiiiiin, kele.

3647.jpg

^Pupuakin kiinnostaa^