Syystä koska lähden täältä hullujensorvaamosta niin pian kuin mahdollista, enkä kotona koneeseeni kajoa, niin päivitämpä ikään kuin varastoon. Fiksua, eikö?

Kuinkahan tavanomaista täällä miljoonien kenkäkauppojen kaupungissa on, että äiti kulkee kuopuksen jalka mukana laukussaan. Tai tässä on kyse kyllä kuopuksen jalan paperiversiosta.

Menen sen kanssa mallailemaan tonne yhteen kenkäkauppaan töiden jälkeen. Jokaisella itseäänkunnioittavalla teinillä kun pitää olla Conversen koristossut tätänykyä.

Kuopuksen luokkakaverit ovat kuulemma tulossa kiristämään kohta rahaa kuopukselta. Tilanne ei ole niin vakava, kuin miltä se ensalkuun saattaa kuulostaa.

Yksi niistä kun sattui joskus keväällä unohtamaan meille sellaisen omituisen oranssin verkkokäsineen, ja se on ajautunut huushollissamme paikkaan nimeltä jemma ja nyt siitä on sitten saatava rahallinen korvaus :D Mahtaako mennä nyt talo myyntiin tai ainakin auto? Hui kamala.

Pyysin kuopusta sanomaan niille, että jos meille jotain jättää niin se on kyllä ihan omalla vastuulla ja voi voi. Eihän me itsekään löydetä läheskään kaikkia omia tavaroitamme, ja siellä ne kuitenkin jossain on. Esim. lukuisien toimintatonnien täytyy piileksiä jossain uumenissa.

Tämä samainen neito erehtyi kerran luulemaan, että vaatenaulakkomme sijaitsee keskellä lattiaa. Sen takki lojui aina lattialla kun se oli meillä. Koira vissiin hermostui kerran ensimmäisenä moiseen, ja kävi kusemassa takin täyteen koiranpissaa. Hah, mitäs jätti!

Työtilanne rauhoittui hiukan. Oon saanut vatkattua kaiken, mitä ea-kilpailu tähän mennessä on teettänyt. Pitäisi varmaan ilmottautua mukaan joukkueena Elma ja sen sivupersoonat. Kas kun kaikki vastaukset on hallussani, niin mähän sekä pesisin kaikki kilpailijat mennen tullen ja lisäksi voittaisin koko kisan.

Mrr. Joudun tulemaan vikalla lomaviikollani heinäkuun lopussa töihin! Täällä pitää tehdä joku juttu, jota kukaan muu ei muka osaa. Kerta mä olen näin korvaamaton niin menen kyllä vaatimaan roimaa palkankorotusta!

Vaikka kuinka yritän keksiä vielä jotain mojovaa sanottavaa, niin enpä keksi. Joten ei väkisin :)

Ai niin, edustamani järjestö on saanut uuden hyväntekijän.