Eilisen huomenna onkin jo tämänpäivän eilistä, eli melkeimpä samantien kun olin saanut eilisen blogimerkinnän suoritettua, lähdinkin baariin.

Pinnani on nyt hyvin hoidettu ja ravittu, siivousintoni jäi Herttoniemenrantalaiseen baariin ja vihoviimeisetkin hinksutushimot yölliseen tepasteluun meren rantamilla.

Tänään heräsin 14.40. En olisi varmaan vielä tuolloinkaan herännyt, mutta armaan siippani puhelointi herätti minut. Sen jälkeen olen potkinut kaaosta tieltäni ja nautiskellut joutenolemisen siedettävää keveyttä.

Kaapit ammottivat tyhjyyttään joten kaupassa kävin kuopuksen kanssa, ja ostin kaikkea epäterveellistä, lihottavaa, rasvaista, hiilihapokasta, hiilihydraattista ja makeaa, joita nyt nautin sekaisin- tyyliin metwurstiin käärittyjä suklaapaloja ja hedelmäpommijugurttiin dipattuja lakupökäleitä. Ei nyt siis ihan, mutta melkein.

Kyllä te taas olitte, rakkaat salarakkaat ja salattomatkin, oikeassa, kun minua baariin kehoititte lähtemään- kulkematta lähtöruudun kautta. Pinnani on rennonletkeä ja olen Paula Newwoman II. Ykkönenhän löytyy täältä:)