On tunnustusten ja paljastusten aika. Ja tämähän ei ole kännibloggaus, eli mitään sellaisia paljastuksia ei kyllä nyt sitten ole luvassa. Ihan tylsiä vaan.

Eka paljastus: Olen päättänyt lopettaa kaikenlaisen laihduttamisenyrittämisen iäisesti. En oo mikään hervoton läskivuori, sellainen hieman tursuava pallomahaturjake vainen, ja ainoa tavoitteeni on tästä lähtien, ettei paino enää tästä kauheasti kohoaisi.

Olen vuosien saatossa kokeillut niin Painonvartijat kuin Atkinsitkin. Kyllähän niiden avulla saa painon putoamaan, mutta annas olla kun käsi vähänkään vippaa jääkaapin ovenraossa tiuhempaan, niin menetetyt kilot kiitolaukkaavat kaksinkertaisina takaisin.

Eli, kiitos vaan kaikille hiilari-hemmoille kannustuksesta viimeisimmän kokeiluni aikana:)

Toinen paljastus: Olen jopa hullumpi. Arvaatteko te ollenkaan, mitä olen nämä pari ensimmäistä lomapäivääni täällä salaa nysvännyt, hiiskumatta siitä sanaakaan?

Noh.. paras kai tulla siivouskaapista ulos nopeasti, kerran kai tämäkin paljastus vain kirpaisee. Eli joo, suursiivosin rippileirillä isosena olevan esikoiseni läävän katosta lattiaan, seinästä seinään, patterinvälistä verholautaan.

Näin vain tein. En voinut itselleni mitään. Minut vaan valtasi hallitsematon hinkkausvimma, ja esikoisen huonen oli paras paikka vimmailla.

Kolmas paljastus: Liittyy tuohon edelliseen. Minulla on ollut jo vuosia sellainen omituinen tapa, että kun joku lapsista lähtee vähänkään pidemmäksi aikaa jonnekin, koitan ikäänkuin ylläriksi ja "tervetuloa kotiin"- lahjaksi suursiivota kyseisen henkilön huoneen.

En minä sitä aina tee, nytkään en aio muiden poissaolevien lasten huoneisiin päin pieraistakkaan, tai mistä sitäkään koskaan tietää.

Neljäs paljastus: En suotta liittynyt blogiryhmään Tissit. Se on kolmanneksi yleisin hakusana tännepäin. Viidenneksi yleisin hakusana on sitten isot. Liittyyköhän ne jotenkin toisiinsa?

Siinäkai ne nyt sitten suurimmat paljastukset tällä erää. Suurin tosin on täällä näkymättömissä- minulla on nimittäin maha paljaana.

Mies rok-roudareineen lähti Saarenmaalle, Saarenmaan Valssi- nimiseen tosirok-tapahtumaan. Virosta tuotu kissamme, se ulkonaliikkunakiellossa oleva raggari, änkesi eilen miehen laukkuun nukkumaan. Taisi olla kotiseudulle kaiho. En ole tänään nähnyt vilaustakaan kyseisestä oliosta, joten joko se on laukussa salamatkustajana tai sitten se on karannut  illalla ulos tai ehkä jopa vaan nukkuu täällä jossain.

Nyt menen haistelemaan esikoisen tuoksuvaa (entistä haisevaa) huonetta ja tanssin samalla hyppysottiisia. Olenhan sekä lomalla, että hullu.