Uusi viikko on pyörähtänyt hyvin käyntiin. Mitä nyt aamulla tuskailin vaikean t-paitavalinnan edessä, kun vatsamakkarani ei olekaan vielä niin kutistunut, että kelpuuttaisin minkä tahansa liikaa muotojani hivelevän rievun päälleni.

Huomasin myös taas kerran karmivan epäkohdan kotimme sisustusratkaisuissa. Ainoa kokovartalopeili on yläkerrassa ja vaatteet alakerrassa. Voi sitä kiitolaukan määrää, kun pitää käydä mallaamassa joka paita erikseen vallan toisessa kerroksessa.

Hakaniemen metroaseman portaissa asettelin pokkana tissit parempaan jamaan, olivat menneet jotenkin hassusti ohi kupposten ja sain murhaavia katseita vierusrappusilla seisovalta naiselta. Ihme niuho!

Tänään jatkan taas voimallisesti laihdutusurakointiani. Minulla on niin paljon mukavia t-paitoja, jotka odottavat vatsamakkaran katoamista. Enhän mä nyt muuten. Ihme on se, ettei pahemman luokan retkahtaminen ole nostanut painolukemaa. Tänään jatkan myös voimallisesti kodin kesäkuntoon saattamista. Mielessäni häilyy jo ihanat hinksutukset.. ahhhh... Nam...

Kaivopuiston lähialueet on näemmä hyvin saatu siivottua eilisen konsertin jäljiltä. Tyttäreni, joka konsertissa oli, joutui näkemään ikävän episodin, kun joku hörhö oli heittänyt Kaivarin kalliolta lasipullon, joka osui suoraan jonkun sivullisen naisen päähän:/ Inhaa!

Enää 8 arkiherätystä ennen lomaa! Voi ihanuus. Jipppiii!