Viimeinen edit:

Väsähdin tyyten. En jaksakkaan enää mitään, mutta huomenna sitten. Nyt raahaudun pikasuihkunraikkaana petiin ja kerään voimia. Töissäkin viimehetken kiireitä, syksyisen nälkäpäivän takia.

Mitkään jutut ei vaan hoidu itsekseen ja nopeasti. Niinkuin nyt esmes tämä nälkäpäivä. Heti kun se on ohi, alkaa seuraavan valmistelu- ainakin jollain tasolla. Ja sehän on ihan kohta se seuraava, vaikka minä en ole halukas ajattelemaan, että tämän päivän jälkeen syksy olisi jo tulossa, kun päivä alkaa lyhenemään. Ei, kesä on vasta alussa.

Edit noin tunti edellisen editin jälkeen:

Koska arvatenkin suorastaan roihuatte halusta kuulla, miten mulla täällä homma etenee, niin voin vaan sanoa, että näin se homma etenee. Alakerta on valmis! Raivattu! Roskavapaa! Pyykkivapaa! Lattioidenpintavapaa! Ah. Nyt sitten yläkertaan. Jos oikein teitä polttaa liekit rovion halusta kuulla miten mulla taas sitten joskus menee, niin sammutan roihunne tiskirätillä ja kertoa pläjäytän tilanneraportin, joka varmasti kiinnostaa siis aivan älystipaljosti. Eli jatkan.

 

Edit vähän yli kolme tuntia myöhemmin:

Se niistä minuuttiaikatauluista. Huomasin, ettei puhtaat vaatteet mahdu niille tarkoitettuihin korihyllystöihin. Piti siis siivota ensin ne korit, niitä on yhteensä 33 kappaletta, meillä kun näitä vaatteidenpitäjiä siis on. Onneksi koirilla ja kissoilla ei ole Bulberryjä tai muitakaan asusteita;)

Kolme tuntia ja rapiat meni siis yhden huoneen _raivaamisessa_. Huomenna vasta varsinainen puhdistushommajuttu. Jatkan.

 

Nyt SE alkaa. Grandejubileum-juhannus-siivoumus vol 1. Huomenna sitten vuorossa vol 2.

Tänään ankaraa pyykinpesua, raivausta, roskia, astioita, pyykkejä taas, järkkäilyä, pöytien siistimistä, vaatteita, roskia, astioita, roskia, pölyjä, kamaa, kaaosta, kamaa... loputtomiin niin kauan, kunnes huomenna sitten taas ja pläh.

Jos pihat lasketaan mukaan, niin eihän tässä ole kuin noin 300 neliötä nysvättävänä. Jos minulta menee aikaa minuutin per neliö, niin 300 minuuttia.. eihän se ole hitsi vie kuin viisi tuntia! Ja ketähän mä luulen huijaavani tollasella aikataulutuksella. Ainakin itteeni.

Mut joo, nyt se alkaa. Pitäkää minulle peukkuja. Jos minusta ei kuulu, olen kuollut tai tullut hullu(mma)ksi. Adjö!