Olen saanut hyvin arvovaltaisilta tahoilta vihiä, että blogissani vallinnut fontti oli kokoa paloauto ja kiinan muuri.

Nyt sitten pienensin sitä. Kertokaa onko tämä nyt sitten hyvä, hyvempi vai ehkä jopa hyvin?

Mutta kuulkaas. Minua on tänään askarruttanut oikein urakalla muuan asia.

Kun värjää hiukset, niin ei mene kuin vajaa kuukausi, niin juurikasvu rehottaa valtoimenaan, ja jakausta reunustaa sellainen erivärinen (ts. omien hiusten värinen) laajakaista.  Mutta kuitenkaan hiukset eivät sitä vauhtia pitene latvoista.

Mihin tämä juurikasvun kasvu oikein katoaa? Koska. Jos minun hiukset venyisivät saman verran latvoista kuin mitä juurikasvu on, hiukseni olisivat todella pitkät.

Tekisi mieli melkein muotoilla tämä kysymys oikein huolella ja lähettää Hesariin Kirstille ja Torstille, mutta kun en tykkää enää niistä. Kipa ja Topi on alkaneet töykeiksi!

Ei oo yks eikä kaks kysymystä, joiden vastaus alkaa sanoin: Käsittelin tätä samaa aihetta vasta 17 vuotta sitten viimeksi, mutta otetaan nyt kertauksen vuoksi uudestaan. 
No voi anteeksi nyt kauheasti kun ei oo vuoden 88 vastaus nyt ihan tarkkana mielessä.

Lähetin miehelleni tekstiviestin. Pyysin tuomaan kaupasta sitruunan, appelsiinin ja spraittia. Ette siis varmaan millään arvaa mitä aion niistä muodostaa. Tarkennan tätä suuren salaisuuden verhoa sen verran, että meillä on kotona paria muuta osaa, jotka tähän muodostelmaan kuuluu. Vinkiksi kerrottakoon, että kyseessä EI ole mitään siivoukseen liittyvää! 

Tämä päivä on ollut aaltoileva. Välillä olen melkein itkenyt angstia ja välillä laulanut täysillä (sori naapurit) ja ilkamoinut läskit väpättäen.